Nepoznati blizanci poznatih ličnosti

Scarlet Johnsson ( foto: Suggest )

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ashton Kutcher ( foto: Suggest )

Oni imaju sve. Novac, slavu i milione fanova širom sveta. A pored toga imaju i braću ili sestre koji su rođeni na isti dan kada i oni, ali ne pod tako srećnom zvezdom.

Michael Kutcher je 5 minuta stariji brat slavnog glumca Ashton Kutchera. Nažalost, u ranom detinjstvu mu je dijagnostifikovana cerebralna paraliza , a u 13. godini mu je izvršena transplatacija srca.

Scarlet Johansson ( foto: Suggest )

Brat blizanac Scarlet Johansson je podjednako privlačan kao njegova sestra. Međutim, u svetu glume, u kom je ona stekla slavu, Hunter se nije pronašao i povukao se nakon što je odigrao jednu malu ulogu u jednom od njenih najranijih filmova. U pitanju je Manny and Lo iz 1996. godine.

Vin Diesel ( foto: Suggest )
Vin Diesel ( foto: Suggest )

Svi su čuli za Vin Diesela ili pogledali bar jedan od njegovih filmova, ali malo ko je čuo za njegovog brata blizanca Paul Vincenta čija je lista snimljenih filmova daleko manja.

Linda Hamilton ( foto: Suggest )
Linda Hamilton ( foto: Suggest )

Linda Hamilton, takođe, ima sestru bliznakinju što se pokazalo veoma korisnim u filmu Terminator kada je Leslie postala deo ekipe kako bi snimila scene u kojima T1000 imitira ulogu koju u ovom filmskom ostvarenju tumači Linda.

Mary-Kate Ashley Olsen ( foto: Suggest )
Mary-Kate Ashley Olsen ( foto: Suggest )

Za kraj smo ostavili verovatno najpoznatije bliznakinje u svetu šou biznisa, a to su Mary-Kate Ashley Olsen, ali iz samo jednog razloga. Javnosti dugo nije bila poznata činjenica da zvezda Full Housea nije jedna osoba nego dve. Sestre Olsen su glumile jednu devojčicu, a tek kasnije su počele da dobijaju odvojene uloge da bi se naposletku posvetile samostalnim karijerama.

POSLEDNJE VESTI