in

Matilda Ledžer: ista tata!


Slatka Matilda Ledžer što više raste, sve više mi liči na svog tatu Hit Ledžera. Ćerkica pokojnog glumca uslikana je u šetnji sa mamom takođe glumicom Mišel Vilijams, dok je uživala u vožnji trotinetom… Neverovatno je koliko podseća na Hita, zar ne?

matilda ledzer misel vilijams

Inače, uskoro možemo da očekujemo premijeru filma u kom će se Ledžer, koji je posthumno dobio oskara za ulogu Džokera u „The Dark Knight“ pojaviti na filmskom platnu po poslednji put.

U pitanju je film „Imaginarium of Doctor Parnassus“ koji  Hit Ledžer nije uspeo da dovrši zbog iznenadne smrti u januaru 2008. koja je bila prouzrokovana opasnom kombinacijom lekova. Njegove kolege kao što su Džoni Dep, Kolin Farel i Džad Lou uskočile su umesto Hita i potrudili se da ovaj film ipak na kraju bude dovršen.

Ali ono što je još zanimljivo je to da je Hit za svog života i režirao. Svom prijatelju iz detinjstva australijskom reperu N’Fa izrežirao je spot za jednu od njegovih pesma. Video spot je prikazan ranije ovog meseca na filmskom festivalu u Rimu, pa pogledajte kako to izgleda…