Search
Close this search box.

Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ovan

Posao: Polje posla može vam zadavati brige ovoga meseca. Vaš vladar Mars je u izazovnim aspektima pa vam donosi dosta ogranicenja i prepreka. Obaveze se gomilaju, a takodje i pritisak raste, nećete moci brzo da izadjete na kraj sa izazovima već će vam biti potrebno dosta strpljenja, a to vam je slabija strana. Ovi uticaji vas lako mogu dovesti u sukobe sa saradnicima kao i sa nadredjenima, pa pripazite. Onima koji su u privatnom biznisu takodje je period osetljiviji. Problem sa rokovima i dogovorima je naglasen. Bolji dani tek dolaze i ključna reč je strpljenje, koje će se na kraju isplatiti.

Ljubav: Zauzeti Ovnovi pred sobom imaju veoma povoljan period sa voljenom osobom. Očekujte lepe trenutke i iznenađenja od strane partnera, ako ste u dužoj vezi mogući su razgovori o zajednićkom životu. U ovom periodu vaša veza će se učvrstiti i dobiti na značaju. Slobodnim Ovnovima uslediće strastveno zaljubljivanje u mlađu osobu, sportski tip i veoma energična, moguće da je rođena u znaku Strelca ili Ovna. Biće to ljubav na prvi pogled, odmah će planuti varnice i nećete puno čekati da uđete u vezu. Srećno.

Zdravlje: Odlično!

Bik

Posao: Polje posla je pod uticajima koji donose promene. Kako na poslu gde već radite, tako je veoma moguće da iskrsne i neka nova poslovna prilika. Sada je pravo vreme da se unesu neke novine, ako ste to zeleli ranije i o tome razmisljali, sada je prava prilika za tako nesšto. Za one koji su nezaposleni ovaj uticaj moze doneti da iznenada iskrsne poslovna prilika, imajte inicijativu u ovom periodu. Polje finansija je i dalje pod jakim uticajem Saturna, koji sve usporava i odlaze protok novca.

Ljubav: Posao i ljubav povezani. Moguća je ljubavna veza sa osobom sa kojom poslovno sarađujete, veoma uspešna i pametna osoba. Ima predispozicija da je ta osoba zauzeta, pa ako vam to ne smeta ubrzo ćete ući u tajnu vezu. Očekujte susret a moguće i poziv za izlazak. Zauzeti Bikovi imaju pred sobom jedan stabilan period sa voljenom osobom. Ovih dana bićete u nekakvoj gužvi, mogući su susreti sa prijateljima ili sa rodbinom. Možda će vam sve biti malo naporno, ali bićete zadovoljni i ispunjeni.

Zdravlje: Obratite paznju na ishranu, sklonost da nabacite koji kilogram više u ovom periodu.

Blizanci

Posao: Ovaj mesec donosi neku posebnu energičnost kao i želju za uspehom. Kao da ste se probudili, i sada krećete punom parom u nove poslovne pobede. Imaćete dosta takta i strpljenja, što vam donosi dobru saradnju sa poslovnim partnerima a naročito sa nadredjenima. Nove ideje će se nizati a takodje i mogucnost za realizaciju je moguća, i to na lak i iznenadjujući nacin, kako za vas tako i za ostale saradnike iz poslovnog okruzenja. Za one koji traze posao ovaj mesec donosi dosta uspeha, vidi se i mogucnost za dve ponude, dva posla-bićete u situaciji da birate.

Ljubav: Odličan period za ljubav. Osoba koja vam se dopada ovih dana će vas iznenaditi. Postala je nekako pristupačnija i uskoro ćete uvideti da se i vi njoj dopadate. Na pomolu je nova ljubavna romansa. Zauzeti Blizanci imaće manji nesporazum sa voljenom osobom. Partner već izvesno vreme očekuje da konačno obratite pažnju na njega. Dosta se rasejani i angažovani na sto strana, malo vremena provodite sa voljenom osobom. Njoj je to već počelo da smeta i tražiće od vas da se promenite. Zaustavite se malo i usporite, niste ni svesni šta to sve propuštate.

Zdravlje: Mentalna napetost kao i brige nepovoljno utiću na vas, mogući su problemi sa nesanicom.

Nastavak na sledećoj strani

POSLEDNJE VESTI