Mika Kostić promoviše novi singl “Stupid Boy”

Mika Kostić nedavno je u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem promovisala novi singl pod nazivom “Stupid Boy”. Malo sam proćaskala sa Mikom, pa pročitajte šta ima novo kod nje…

O samoj pesmi “Stupid Boy” Mika kaže:

“Muziku i tekst sam pisala ja u saradnji sa Željkom Veljkovićem koji mi je uradio ovaj fenomenalni aranžman. Na engleskom je, jer mi je tako došla inspiracija, pojma nemam ni ja odakle. Mada me svi pitaju kad ću da je snimim na srpskom. Nekako mislim da ne bi pesma imala takvu snagu tj. tekst ne bi imao tako jak smisao, kad bih je prevela na srpski. Ali, nikad se ne zna…”

Pevačica kaže da je jako zadovoljna aktuelnim reakcijama publike na novi singl.

“U zadnje vreme mi jako puno ljudi govori kako je našoj muzici potrebno osveženje i nešto što neće zvučati kao da je ispalo iz kalupa, te sam se odlučila za malo hrabriji potez i napravim nešto što sigurno nije moglo da se čuje kod nas, barem ne neko vreme. Puno sam ljubavi i puno sebe uložila u ovo i zato se nadam da će se mnogima dopasti pesma, mada su do sada svi komentari, a bilo ih je dosta, bili vrlo pozitivni”, kaže talentovana Mika.

O tome kad možemo da očekujemo prvi album od nekadašnje učesnice Operacije Trijumf, ona kaže: “Album polako privodim kraju, pošto sve sama radim i sve sama plaćam, trebalo mi je dosta vremena da se finansijski opskrbim za ovako nešto.”

Ukoliko niste, poslušajte novu pesmu Mike Kostić, “Stupid Boy”…

Povezane vesti

Back to Top