in

Ko su učesnici Dvora?


Kako se približava početak emitovanja novog rijalitija ružičaste televizije, tako se povećava i lista potencijalnih učesnika!

Kako Press saznaje, stanari luksuznog dvorca u Šimanovcu biće manekenka arapskog porekla Manel Jelić, koja je svojevremeno bila Mis Tunisa i koja neodoljivo podseća na supermodela Naomi Kembel, unuk slavnog glumca Dragomira Bojanića Gidre, maneken Jovan Stojanović, te učesnica Operacije trijumf Mika Kostić. Kao potencijalni učesnici pominju se i manekenka Nina Vorkapić i njen kolega Damjan Perović.

Pored imena iz sveta mode, ugovore za ulazak navodno su već potpisali Bebi Dol, Dejan Cukić, Lepa Lukić, Izvorinka Milošević, Igor X, Nemanja Nikolić, Joca Stefanović, Tamara Todevska, Danijel Pavlović i Vanesa Šokčić. Kao učesnici novog rijalitija pominju se i suprug Zorice Brunclik, kompozitor Miroljub Aranđelović Kemiš, reper Đus, ali i menadžer Predrag Peca Brzaković.

Ko će se od pomenutih javnih ličnosti zaista naći na dvoru, ostaje da vidimo u nedelju, kada počinje da se emituje novi rijaliti šou televizije Pink.

Izvor i foto: Pressonline.rs