in

Bebi Dol pobegla iz stana jer 4 meseca nije platila kiriju

Rasplakala se kada ju je gazda zvao


Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, prošle godine se našla u veoma nezgodnoj situaciji, kada nije imala novca da plati kiriju, preneli su domaći mediji.

Izvor blizak pevačici tada je za Kurir rekao da je ona bukvalno pobegla iz stana u kom je živela na Vračaru, jer je bila u velikim finansijskim problemima.

“Nije mu plaćala četiri meseca, a on ju je samo jednom pozvao i pitao šta se dešava. Ona mu je na to rekla da očekuje neki novac i zamolila ga da se strpi mesec, mesec i po dana, pa će mu tada dati sve zaostale kirije. Prošao je i taj rok, ona se više nije javljala.“ počeo je izvor.

„Čovek je pokušao da je dobije na telefon, međutim, Bebi je isključila mobilni. Kada je došao u stan, zatekao je sve prazno, pa je preko prijatelja uspeo da kontaktira s pevačicom. Ona je počela da plače, da mu se izvinjava, rekla je da ju je sramota, da nema novca, ali da će prvom prilikom da mu isplati sve”, ispričao je prošle godine izvor za pomenuti medij.

“Mesečna stanarina za stan na Vračaru u kome je živela iznosio je 220 evra, što znači da mu ukupno duguje 880 evra. Plus 30.000 dinara ima za neplaćene račune. Vlasnik stana neće da je prijavi, niti da je tuži, jer veruje da će ona da mu plati dugovanje. On je svestan da Bebi zaista nema novca i da se ne bi ovajdio ako bi je tužio”, dodao je izvor blizak pevačici za Kurir.