in

Bebi Dol gost iznenađenja na YouBox koncertu Nataše Bekvalac

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Nataša Bekvalac, sinoć je održala live koncert za skoro 100.000 ljudi ekskluzivno na YOUBOX striming platformi.

Nasmejana i raspoložena, okružena porodicom i najbližim prijateljima, Nataša je priredila publici intimno veče za pamćenje ispunjeno najvećim hitovima.

Okružena lampionima, svećama, cvećem i romantičnim detaljima, uspela je da uvede gledaoce u svoj magični svet i publici predstavi potpuno drugačiji format live nastupa.

Poslednjeg dana u maju stvorila je muzičku bajku i uspela da prenese pravu emociju na gledaoce koji su pratili koncert preko YOUBOX aplikacije.

Na sceni joj se pridružila i legendarna Bebi Dol, koja joj je uzor još iz detinjstva, i sa kojom je imala priliku da izvede 2 pesme – Ja sam imala i Brazil.

YOUBOX serija koncerata se nastavlja i već sledeće nedelje publika će moći da učestvuje u novom, potpuno neočekivanom live nastupu.

Za nepunih mesec YOUBOX muzička striming platforma broji preko 200.000 registrovanih korisnika i ponovo se nalazi na prvom mestu muzičkih aplikacija u regionu na Google Play prodavnici i App Store-u.

Koncerte je moguće pratiti i bez registracije, potrebno je samo instalirati aplikaciju koja je dostupna besplatno svim Apple i Android korisnicima.