Lepa Lukić opelješila igumana, kockali se u manastiru

Lepa Lukić godinama se tajno kockala u manastiru koji se nalazi u Vojvodini.

“Voleo bih da joj se javim i da joj kažem da joj je preminuo drug kojeg je ojadila. U pitanju je iguman jednog vojvođanskog manastira u Bačkoj, manastir se zove kao i selo, ali bolje da ne imenujem manastir, ipak je čovek preminuo u maju, pa nije lepo da sve otkrivam”, ispričao je pre nekoliko godina izvor za Scandal! i dodao:

“Lepa je redovno dolazila na kockanje sa igumanom… Noću su je tajno dovozili kao da je niko ne vidi, ali to svi u selu znaju, mada niko ne sme da priča.. Znate kakvi su seljaci, plaše se, a taj iguman je bio mnogo uticajan i moćan. Čak je i porodicu zasnovao u Mađarskoj, a to nije smeo. Mada to sada nije ni važno, bitna je Lepa”, priča izvor i objašnjava:

“Ali kad biste samo znali šta je Lepa radila na kocki, ma pelješila ga redovno! Taj iguman što se sa njom svako veče kockao u odajama manastira rasprodao je sve volove i bikove da bi njoj vratio dugove!”

“Znam da vam ovo deluje nemoguće, to svi u tom selu znaju! A Lepa je opasna, briga nju što je to iguman i manastir..Ona kad pobedi hoće svoj dobitak sad i odmah! Ne pada njoj na pamet da čeka. Zato je iguman morao da rasprodaje sve i svašta iz manastira da bi se njoj odužio. Ma ljudi, kad vam kažem, sve pare mu je pokupila, i njegove, i manastirske! Ali ponavljam, seljaci su bogobojažljivi, ne bi smeli javno da pričaju o tome, kad biste ih tajno u prolazu pitali, svi bi vam sigurno potvrdili moje reči! To vam garantujem! Samo bih voleo da vidim Lepin izraz lica kad bih mogao da joj javim uživo da joj je ortak sa kockanja iz manastira, uticajni iguman, preminuo u maju mesecu.. Da je pitam koga će sada da pelješi”, zaključio je svojevremeno izvor Scandala!.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.