Lepa Lukić opljačkana u svom domu dok je spavala

Pevačica opljačkana u svom domu dpk je spavala (foto: Screenshot)

Pevačica Lepa Lukić 17. novembra održaće veliki solistički koncert u Sava Centru kojim će obeležiti 55 godina karijere, ali je tokom vikenda u svom domu doživela parvu dramu.

Naime, između petka i subote u njen dom  na Žarkovu su upali lopovi i odneli oko milion dinara i to dok je pevačica spavala u susednoj sobi. Kako prenosi Alo, kada je Lepa shvatila šta se dogodilo, pozlilo joj je i policija i Hitna pomoć brzo su stigli na mesto događaja te nije bila životno ugrožena. Njeno stanje, međutim, se ni tokom sutrašnjeg dana nije popravljalo pa je Hitna interevenisala nekoliko puta. “Nemojte me ništa pitati, pritisak mi je 200 sa 100, Hitna pomoć mi je tu. Ja ne mogu sada da govorim. Sve su mi uzeli, sve pare, sve kartice, ma sve”, izjavila je pevačica za Alo.

Lopovi su upali u dom Lukićeve misleći da ona neće biti kod kuće jer petkom i za vikend obično peva, ali je ona u tom trenutku spavala u sobi ne sluteći šta se dešava u kući. “Ona je dodatno potresena jer je svesna šta je sve moglo da se dogodi. Mogli su da je povrede da se probudila i videla ih šta rade. Pretumbali su pola stana i odneli sav novac i dragocenosti koje je imala. Kada je shvatila šta se dogodilo, odmah je pozvala policajce, a oni su po njenom glasu shvatili da treba da pozovu Hitnu pomoć kako bi je smirili”, rekao je izvor blizak pevačici. “Dali su joj sedative i lekove koje mora da pije, ali ona još ne može da dođe sebi od šoka”, dodao je on.

Povezane vesti

Back to Top