Mila Kunis: Želim porodicu, žrtvovaću karijeru

Planira da žrtvuje karijeru zarad porodice
Planira da žrtvuje karijeru zarad porodice

 

Izgleda da Mila Kunis misli da je njen sadašnji dečko Ashton Kutcher onaj pravi! U intervjuu za novi broj američkog mesečnika za muškarce, Playboy, Mila je otkrila da planira da žrtvuje karijeru kako bi se posvetila porodici.

“Želite da imate život ili želite karijeru? Ponekad možete postići nekakvu zlatnu sredinu, ali u filmskoj industriji to je prava retkost. Morate odabrati: privatnost ili karijera. Istina je da ne planiram da glumim do kraja svog života. Želim porodicu, ali jednog dana, ne odmah sutra”, rekla je Mila.

Još jedan razlog njene odluke da odustane od glume su i česta putovanja, koja se nikako ne uklapaju u njen plan za budućnost, a to je da bude posvećena majka.

“Želim biti mama koja će uvek biti prisutna. Nikad nisam na istom mestu više od dva meseca. Kako ću tako ikad imati porodicu? Zbog toga moram da napravim kompromis”, zaključuje zvezda serije Vesele sedamdesete.

Podsećanja radi, Mila i Ashton koji su već 9 meseci u skladnoj vezi, upoznali su se kao tinejdžeri, upravo na snimanju pomenute serije.

F.Y./Tracara.com
Foto: Imdb.com

Povezane vesti

Back to Top