Mila upozorila Demi: Kloni se moje porodice!

Mila traži od svog supruga da polako raskida veze sa svojom prošlošću (foto: WENN)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Mila traži od svog supruga da polako raskida veze sa svojom prošlošću (foto: WENN)

Popularni glumački par Mila Kunis i Ashton Kutcher već duže vreme rade na tome da dobiju i drugo dete. I dok se nadaju da će im se posrećiti da dobiju dečaka, jedina stvar koja koči Milu da svojoj kćerki Wyatt podari brata je Ashtonova bivša žena Demi Moore.

„Od kada se rodila Wyatt, pre sedam meseci, Demi je konstantno bila prisutna u životima Mile i Ashtona, a kada nije bila u kući, onda je zvala i slala poruke da pita kako je beba. To je Milu izluđivalo“, rekao je izvor blizak mladom holivudskom paru. „Mila je na kraju popustla i dozvolila Ashtonu da pozove svoju bivšu suprugu na krštenje Wyatt prošle godine u oktobru.“

Demi remeti harmoniju njihovog roditeljskog života! (foto: Facebook)

Iako je Ashton dao sve od sebe da ukaže Demi da se ne meša u njihove živote, činjenica da je sedam godina bio vezan za Moore-Willis porodicu, i bio očuh i uzor njenim kćerkama – Rumer, Scout i Tallulah, saseći komunikaciju sa njima je mnogo teže nego što je mislio, iako ponekad Demi besramno prelazi postavljene granice.

„Demi zove na telefon stalno, i danju i noću. Mila to uopšte ne razume. Većina ljudi izbegava da uveče zove njhov kućni broj, jer znaju da će Mila imati poteškoća sa malom, pokušavajući da je uspava ako je telefon probudi. Ali, čini mi se kao da Demi smatra da je izopštena iz ovog pravila“, rekao je izvor.

Nekadašnja velika i srećna porodica! (foto:Gloria.hr)
Nekadašnja velika i srećna porodica! (foto:Gloria.hr)

Izgleda da je kap koja je prelila čašu bila prošle nedelje kada je Demi pozvala nešto pre ponoći, nakon što je Mila uspavala svoju kćerku, koja se istog trena probudila pošto je čula zvonjavu.

Iznervirana mlada majka se besno javila na telefon i napala Demi, koja je ostala bez teksta, izvinila se i spustila slušalicu. Njen suprug je ostao šokiran, a Mili je kasnije trebalo podosta vremena da malu ponovo ušuška u krevet i malo dođe k sebi.

Sudeći prema izjavama izvora, Mila upo**o nagovara Ashtona da dok ne smiri svoju bivšu ženu i ne dovede stvar pod kontrolom, druga beba ne dolazi u obzir.

„Ona zna da će Ashtonu biti teško da postavi ultimatum na to, ali joj je svega preko glave“, zaključio je izvor.

POSLEDNJE VESTI