Search
Close this search box.

Mile Kitić ne želi da glumi majmuna!

"Nisam hteo da glumim majmuna"

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

"Nisam hteo da glumim majmuna"

 

Na srpskoj estradi prijateljstva se brzo sklapaju, a još brže pucaju. Mile Kitić i Đole Đogani, koji su par puta sarađivali, više nisu u najboljem odnosu, a sve zbog pevanja uživo! Nije vam jasno? Sada ćemo vam razjasniti.

U ponedeljak je grupa Đogani nastupila na beogradskom splavu River, a jedan od gostiju bio je i Mile sa kojim je trebalo da otpevaju duet. Ali, dok je Mile želeo da peva uživo, Đole Đogani je želeo da peva na matricu. Kitić je nekako pristao, jer je ipak on gost na Đoganijevom nastupu, a onda je u trenutku kada se popeo na binu da otpeva svoje duete došlo do incidenta – di džej nije mogao da pusti matrice zbog kvara na uređaju, što je Kitića toliko izrevoltirao da je sišao sa bine. Napustio je splav i Đoletu poručio da ne želi da on pravi majmuna od njega!

„Mene je Đogani pozvao na promociju da otpevamo naše dve pesme. Nisam znao da je planirano da otpevam više pesama. Ja neću da pevam bez mog benda. Izašao sam na binu i jedan muzičar mi kaže kako mu ne radi nešto aparat, ne može da namesti matricu. Ja nisam hteo da stojim tamo 15 minuta i glumim majmuna, pa sam se pokupio i otišao. Nisam se naljutio na Đoleta, ali sam bio uvređen. Da su mi rekli, ja bih poveo svoj bend i sve bi bilo drugačije. Ovako, šta da pevam, sa kim da pevam? Da je uže društvo u pitanju, pa ajde da se malo zezamo, ali pred hiljadu ljudi – nema šanse. Ipak su moje pesme zahtevne“, rekao je Mile.

Izvor i foto: Alo.rs

POSLEDNJE VESTI