Miley Cyrus i Liam Hemsworth obnovili vezu? Pevačica ponovo nosi verenički prsten

Par je bio 5 godina u vezi, a raskinuli su 2013. godine (foto: Wenn)

Vest da su Miley Cyrus i Liam Hemsworth ponovo u vezi bi svakako oduševila mnoge, a najnovije fotografije pokazuju da pevačica još uvek nije prebolela svoju bivšu ljubav.

Par, koji se rastao 2013. godine nakon pet godina veze, se, navodno, mazio i ljubio na festivalu u Australiji ranije ovog meseca, gde su provodili dosta vremena zajedno u društvu prijatelja i porodice. Paparaci su tokom vikenda sačekali pevačicu hita Wrecking ball na aerodromu u Njujorku i fotografisali sa ogromnim dijamantskim prstenom na ruci.

Fotografija koju je Miley danas objavila, na kojoj nosi Liamov prsten (foto: Instagram)

“Miley se vratila u LA nakon što je neko vreme provela sa Liamom i njegovom porodicom u Australiji. Divno se zabavljala i praktično su nastavili tamo gde su stali. Ona ga nikada nije prebolela i uvek se nadala da će se pomiriti. Još uvek ne znaju u kom smeru ide njihova veza, ali vole se i oboje žele da ponovo budu par”, kaže izvor blizak bivšoj Diznijevoj zvezdi.

https://twitter.com/MileyArmy/status/688964743915122689

Novinari su Miley 2014. godine upitali da li i dalje čuva dijamantski prsten od 100 hiljada dolara koji je dobila od glumca, a ona je odgovorila: “Tu je negde. Mislim da je u kupatilu”. Izgleda da ga je ipak pronašla i ponovo počela da nosi.

Videćemo kako će se obnovljena romansa mladog para dalje razvijati.

Povezane vesti

Back to Top