Prati nas

Miley Cyrus i Liam Hemsworth se tajno venčali?

Extra

Miley Cyrus i Liam Hemsworth se tajno venčali?

Uživaju u ljubavi Foto: Instagram)

Nakon što je Liam Hemsworth viđen sa prstenom na ruci, krenule su glasine o njegovom tajnom venčanju sa pevačicom Miley Cyrus, međutim, kako je izvor potvrdio za E! do venčanja ipak nije došlo.

“Liam nosi taj prsten više kao obećanje koje je dao Miley, ali nisu zvanično venčani.” izjavio je neimenovani izvor, dodajući: “Jedina stvar koja im fali je to parče papira. Trenutno nisu fokusirani na planiranje venčanja, već na to kako da ojačaju njihovu ljubav.”

U januaru prošle godine E! je potvrdio da je par bio veren dve godine nakon što su odlučili da se rastanu. Nakon pomirenja, Miley i Liam nisu razmatrali venčanje kao opciju, štaviše, Trish Cyrus, majka popularne pevačice izjavila je da venčanje još dugo neće biti u njihovom planu, a neimenovani izvor je izjavio:

“Miley i Liam su u odličnom odnosu jer potpuno shvataju jedno drugo. Njihove porodice provode dosta vremena zajedno i bukvalno su jedna zajednica. Ni jedno ni drugo ne žuri ka oltaru.” dodajući da je i tema dece spomenuta nekoliko puta: “Oboje žele decu a možda će ona doći čak pre venčanja. Miley obožava Liamove nećake i zna da će on jednog dana biti dobar otac.”.

 


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top