Prati nas

Vesti

Miley Cyrus kontroverzno najavljuje novu muziku: Volim te Selena, ali slušam Demi!

Miley Cyrus već neko vreme aktivno radi na promociji nove muzike koju uskoro planira da objavi, a pored kratkotrajnih video snimaka koje je objavljivala na Instagramu, pop zvezda je sada objavila naslovnu fotografiju novog singla – ili albuma, zajedno sa već prepoznatljivim sloganom “She is coming (Ona dolazi)”.

Na novoj fotografiji Cyrus pozira na crno beloj fotografiji , a sama fotografija ima oznaku koja naznačava da se radi o eksplicitnom kontentu, odnosno da pesma / ili album , u sebi sadrži eksplicitni rečnik koji nije preporučnjiv za mlade od naznačenog uzrasta.

Ona dolazi, naručite sada ili žalite do kraja svog života” , napisala je Miley ispod fotografije.

Pevačica je prošle nedelje takođe najavila novi album na BBC Radio 1’s Big Weekend festivalu gde je premijerno izvela kratke delove iz nove tri pesme kojima planira da oduševi fanove.

Iako publika nije imala prilike da čuje puno, jedino je potvrđeno da su nazivi novih pesama Mother’s Daughter, Cattitude i Dream.

Zvezda je takođe uvela malo kontroverze u svoje nastupe, pa je tako napravila igru rečima gde je izgovorila “Volim te Selena, ali slušam Demi” , aludirajući na Selenu Gomez i Demi Lovato – što je zapravo zamena reči u pesmi koja originalno glasi “Volim te Nicki, ali slušam Cardi“.

Njen komentar je izazvao oštru reakciju fanova na Instagramu, koji nisu bili zadovoljni načinom na koji pokušava da privuče pažnju.

View this post on Instagram

SHE IS COMING everywhere 5/31 ❤️🔥❤️🔥

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 

1 komentar

1 komentar

  1. noname

    29. 05. 2019. at 13:09

    a bukvalno nema potrebe da radi ovo

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top