Prati nas

Extra

Miley Cyrus: Nisam bila dovoljno plaćena za ulogu Hannah Montane

Miley je govorila iskreno o životu tokom snimanja popularne tinejdžerske serije 'Hannah Montana' (foto: Elle)

Miley je govorila iskreno o životu tokom snimanja popularne tinejdžerske serije ‘Hannah Montana’ (foto: Elle)

Hannah Monatana izgleda nije bila jedina koja je vodila dvostruki život – i Miley Cyrus to polazi za rukom, na neki način.

Miley se našla na naslovnoj strani septembrarskog broja časopisa Elle, u kom je pevačica govorila o ulozi koju je tumačila četiri godine na kanalu Dizni. Ona je bila glavna junakinja serije Hannah Monatana, normalna tinejdžerka tokom dana, a pop zvezda noću. Njen otac, Billy Ray Cyrus, takođe je tumačio tu ulogu i u seriji. Kada je serija premijero prikazana Miley se činilo kao da su joj se ostvarili snovi, sve dok kasnije njen san nije počeo da liči na noćnu moru.

(foto: Elle)

(foto: Elle)

“Nisam bila razmažena uopšte dok sam odrastala. Samo sam želela da budem na TV-u. Znam da sam, i sigurna sam da će me ubiti zbog ovoga, bila najmanje plaćena od svih glumaca na setu jer nisam znala za bolje”, seća se glumica. “Tada sam mislila: ‘Hej, jedino što želim je da budem na Dizni kanalu, uradiću sve što je potrebno'”.

Hannah Montana je proslavila Miley među tinejdžerima širom sveta i svi su pomno pratli kako uspeva da prevari sve i sakrije svoj pravi identitet. “Kada pogledam svoju mlađu sestru, koja ima 16 godina, ne osuđujem je ni zbog čega što radi jer se sećam gde sam ja bila u to vreme. Bila sam tako emotivna osoba, i dalje sam veoma emotivna, ali sam se trudila da otkrije ko sam. Prolaziš kroz te faze, naročito u ovom poslu”, iskreno priznaje 23-godišnja zvezda nove serije Woody Allena, Crisis In Six Scenes.

(foto: Elle)

(foto: Elle)

O stalnom pritisku koji oseća kao poznata ličnost i paparacima koji je prate u stopu, Cyrusova kaže: “Zbog paparaca se osećam zaista neprijatno. Odrastaš i ponekad ne izgledaš najbolje. Imala sam bubuljice su da po licu. Imala neke grozne frizure. Zato sam i počela da poziram isplaženog jezika. Jer mrzim kada su svi tako ozbiljni”, dodaje na kraju mlada glumica i pevačica.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top