in

Miley Cyrus potvrdila da se udala za Liama Hemswortha


Nakon višednevnih glasina, Miley Cyrus potvrdila je danas da se udala sa glumca Liama Hemswortha.

Pevačica je na Instagramu objavila fotografiju u beloj haljini, dok grli svog supruga. Fotografija je nastala u sredu, a na njoj se vidi i bidermajer, kao i burma na mladoženjinoj ruci. Iako je nosio odelo, Liam je odlučio da ne obuje cipele, već patike Vans.

Miley je ispod fotografije napisala „10 godina kasnije“, a fanovi veruju da je ovo način na koji je ona odlučila da potvrdi glasine da se udala.

https://www.instagram.com/p/Br3VI2CBJkJ/?utm_source=ig_embed

Priče da je mlada zvezda stala na ludi kamen pokrenula je njena mlađa sestra Noah, koja je objavila fotografiju na kojoj plače, a nakon toga još jednu, na kojoj je među balonima ispisano „Gospodin i gospođa.“ Očito je da su fotografije nastale u kući koja pripada Miley i Liamu, a koja se nalazi u Tenesiju, gde trenutno žive nakon što im je dom u Malibuu uništen zbog požara.

https://www.instagram.com/p/Br3Ul76hG3s/

Objavljen je i video na kome su Liam, njegova braća Luke i Chris, kao i njihov otac, a na jednoj od fotografija par izgleda kao da se sprema da iseče svadbenu tortu.

Miley i Liam upoznali su se na snimanju filma Poslednja pesma, a vezu su nekoliko puta prekidali. Glumac je pevačicu zaprosilo 2016. godine.