Milica Majstorović snima nove pesme

Samo mesec dana posle pokušaja samoubistva, pevačica i bivša učesnica šoua Operacija trijumf, Milica Majstorović okrenula se novim pobedama.

Milica je posle teške depresije, koja je navodno bila posledica toga što ljudi iz Emotiona neće objaviti njen album prvenac, rešila da sama nastavi da gradi karijeru. Iako je u jednom trenutku, kako se pretpostavlja, zbog poslovnih problema pokušala čak i da sebi oduzme život, ti dani su iza nje i već je posetila nekoliko kompozitora da bi čula pesme koje su za nju urađene.

Ovu vest je potvrdio i kompozitor Aleksandar Kobac: “Da, Milica je bila kod mene i uradili smo nekoliko pesama. Videćemo šta ćemo dalje da radimo.”

Kako se priča, Milici su neki kompozitori ponudili i pesme koje ona ne bi morala da plati, a kao i njen kolega Sajko, najverovatnije će karijeru početi da gradi bez Emotiona, sa kojima ima potpisan petogodišnji ugovor.

Ipak o situaciji u kojoj se nalazi Milica, ali i drugi bivši studenti OT koji su pod ugovorom sa pomenutom produkcijskom kucom, PR Emotona Marinela Kvapil kaže:

“Mi nismo ništa obećavali učesnicima Operacije trijumf, a najmanje da ćemo svima njima snimiti po jedan CD. To bi značilo da našu kuću finansira sam Bil Gejts, što nije tačno. Zbog toga to i jeste rijaliti šou gde se takmičari bore za pobedu i samo pobednik dobija album od naše kuće.”

Hmmm, nadamo se da će se ta stuacija razrešiti, a drago mi je da cujem da je Milica mnogo bolje…

izvor: ALo.rs

Povezane vesti

Back to Top