in

Milica Todorović i Petar Strugar se (ni)su pomirili?

Glumac je pretučen, a pevačica je požurila da mu pomogne

Pevačica Milica Todorović navodno je posetila bivšeg dečka Petra Strugara nakon što ga je radnik fizički napao.

Kako pišu domaći mediji, Milica je došla u Beograd čim je čula šta se dogodilo Petru. Nakon što su se videli, pomirili su se.

„Petar uopšte nije prošao dobro, sumnjalo se i da će morati na operaciju. Mnogi su bili u šoku, a Milica ga je pozvala odmah. Razgovarali su dugo, a onda je ona odlučila da ga poseti,“ počeo je izvor Srpskog telegrafa.

„Rekla mu je da je za njega tu šta god da mu treba i da se ne libi da joj traži pomoć. Kako se nisu dugo videli, shvatili su da bi bilo lepo da sebi pruže još jednu šansu, te su se pomirili. On je video koliko se Milica zabrinula za njegovo zdravlje i to mu je veoma značilo,“ kaže pevačicina drugarica.

Ona navodi da se pevačica čak i rasplakala kada je videla koliko je stanje ozbiljno.

„Kada ga je videla, bila je u šoku koliko su mu povrede vidljive jer mu je lice tada bilo još pod otokom i sav je bio modar. Petru je bilo drago što je Milica bila uz njega i što je još jednom pokazala koliko joj je stalo do njega. Od tada se čuju redovno, ona zove da ga pita kako je i treba li mu šta, a on i kad ne treba, kaže da mu nešto treba, samo da bi što više vremena proveli zajedno,“ ističe izvor.

Informaciju je demantovala Milica u izjavi za Kurir.

„Informacija da smo se Petar Strugar i ja pomirili, nije istinita. Uskoro izdajem novu pesmu i jedva cekam da vidite spot, pa cemo o lepim stvarima pricati tada“, rekla je Milica Todorović.

Podsetimo, Milica i Petar raskinuli su u aprilu, nakon 4 meseca zabavljanja.

Glumac je priznao tada pevačici da ne može da izdrži ogroman pritisak javnosti, a i njoj je bilo sve teže da se nosi sa time, pa su posle dugog razgovora rešili da naprave pauzu i da se udalje. Rastali su se na pristojan način I nije bilo ružnih reči ni sa jedne strane.