Search
Close this search box.

Milica Todorović se vraća bratu Saše Kovačevića?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Otkako je Milica Todorović stavila tačku na vezu sa koreografom Milošem Paunovićem, pevačica na sve načine pokušava da se vrati bivšem dečku Radetu Kovačeviću.

Milica već nekoliko nedelja svakodnevno zove brata pop pevača Saše Kovačevića i moli ga da se pomire. S druge strane, Rade na sve načine pokušava da joj učtivo objasni da nema nameru da se miri s njom jer je u srećnoj vezi sa drugom devojkom, ali čini se da pevačici to ne smeta. Naprotiv, Todorovićeva je zacrtala da ponovo bude sa Radetom, a spremna je i čak da se preseli blizu njega kako bi ga svakodnevno viđala, prenosi Alo.

Milica i Rade su se zabavljali četiri godine, razišli su se zbog nepremostivih razlika, ali ostali su u prijateljskim odnosima.

„Razlike koje su nas rastavile trenutno nam deluju nepremostivo, ali pošto nas i dalje vežu jake emocije, možda vreme nešto promeni i nastavimo tamo gde smo stali,“ rekla je svojevremeno pevačica.

„Milica je zacrtala da mora da se pomiri sa Radetom jer je sa njim bila najsrećnija. On joj je bio prva prava ljubav, prvi dečko sa kojim je živela i, na neki način, još uvek ga nije prebolela.“ kaže izvor blizak pevačici, a potom objašnjava da Milica već nekoliko dana bombarduje Kovačevića pozivima i porukama.

„U stanju je da ga zove po deset puta dnevno i da ga smara raznim pitanjima. Čim je raskinula s dečkom, Radeta je zvala da ga pita za savet kako da se ponaša u javnosti, šta da priča, kako da se oblači… U prvi mah, njihovi razgovori delovali su bezazleno, sve do trenutka dok Milica nije počela da priča o njihovoj nekadašnjoj vezi,“ kaže izvor i objašnjava da Rade nema nameru da se miri sa bivšom devojkom.

„Nakon raskida sa Milicom, Rade je nastavio dalje i sada je u ozbiljnoj vezi. U Milici vidi samo dobrog prijatelja i nema nameru da se vraća na staro. Međutim, Milica namerava da se preseli u isti deo grada gde živi Rade kako bi mu bila bliže. Međutim, njemu se ta ideja nimalo ne sviđa,“ priča izvor i objašnjava da se Kovačević požalio prijateljima da ne može da diše od Milice.

„Kada je čuo šta Milica planira, Rade tu ideju nije dobro prihvatio. Rekao je svojim najbližim prijateljima da mu neće smetati ako se Milica preseli u njegov kraj, pod uslovom da to bude što dalje od zgrade u kojoj on živi jer nema nameru da je viđa svaki dan,“ kaže izvor.

POSLEDNJE VESTI