in

Milica Todorović: Srećna sam i zaljubljena u Miloša!


Milica uživa u ljubavi sa svojim dečkom (foto: Telegraf)
Milica uživa u ljubavi sa svojim dečkom (foto: Facebook)

Pevačica Milica Todorović napokon je progovorila o svom ljubavnom životu.

Milica tvrdi da je verna svom dečku, koreografu Milošu Paunoviću koji se zbog nje razvodi od crnogorske pevačice Andree Demirović sa kojom ima sedmomesečnog sina i demantuje svaku glasinu da je u ljubavi sa fudbalerom Predragom Perišićem sa kojim je povezuju.

Zaljubljena sam i uživam u vezi s Milošem. Sve ostalo što pročitate, nije istina“ kratko je rekla pevačica za Blic i dodala da ne želi da detaljnije objašnjava njihov odnos.

Doduše, Milicina bliska drugarica kaže da je njena veza sa Milošem stabilna, ali da imaju sitne nesuglasice zbog medija koji je povezuju sa raznim muškarcima.

Milošu nije svejedno zbog tih insinuacija iako je siguran da ga nikad ne bi prevarila. Bila je verna i prethodnom dečku Radetu Kovačeviću, s kojim je godinama bila u stabilnoj vezi, iako su mediji tvrdili da ga je varala s košarkašem Nikolom Pekovićem. Ona inače voli duge veze. Tako je pre Radeta imala samo jednog dečka, s kojim se dugo zabavljala. Svako ko poznaje Milicu zna da je ona verna i da joj nikada nije bilo bitno koliko njen dečko zarađuje, već se pri izboru partnera uvek vodila emocijama“ otkriva pevačicina prijateljica i objašnjava još zašto Milica ne voli da razgovara o privatnom životu „Milica ne želi da demantuje sve laži zato što smatra da će, ako se ne oglašava često, mediji prestati da pišu o njoj i Milošu.“