“Milioneri iz blata” konačno dobili zvezdani tretman… Bar na jedan dan!

Posle mnogih strašnih priča o glavnim akterima filma “Slumdog Millionaire” (Milioner iz blata), preslatki klinci su konačno dobili tretman kakav zaslužuju i to zahavaljujući njihovom bogatijem kolegi Džerardu Batleru, koji je najpoznatiji kao zvezda filma “300”. Zgodni glumac je na proputovanju kroz Indiju sa prijateljima, pa se boraveći u Mumbajiu, rodnom gradu Rubine Ali Kureši i Azara Muhameda Ismaila, koji u “Milioneru” glume klince Taliku i Salima, setio svojih malih prijatelja i pozvao ih da provedu dan zajedno.

rubina

Džerard se sa klincima upoznao na dodeli Oskara. Ali posle toga su se mnoge stvari izdešavale koje i nisu tako lepe. Naime, Rubinu (koju vidite iznad na slici sa Džerardom)  je njen otac želeo da proda, čak je i zbog toga priveden, ali je na kraju ipak pušten iz zatvora. Klinci i pored obećanja vlasti da će dobiti kuće za život, još uvek žive u improvizovanim kućicama u nehigijenskom predgrađu Mumbaija. Međutim njihov poznati kolega i prijatelj je to ispravio bar na jedan dan, jer su Rubina i Azara proveli dan u luksuznom hotelu, ručali su u elitnim restoranima i ko zna šta još. Lepo od njega!

slumdog

Zgodni Džerard se na svom putu jako zbližio sa jednom bolivudskom glumicom koja ga je u stopu pratila, i bila jedna vrsta vodiča (možete ih videti na slici ispod). Na oproštajnoj žurci, pre nago što je glumac krenuo kući, kao u šali prelepu glumicu Prijanku je pitao da se uda za njega! Hmmm, u svakoj šali ima po malo istine…

dzerard-i-prijanka

izvor: Daily Mail

Povezane vesti

Back to Top