Search
Close this search box.

Ona je jedna od najlepših žena na svetu, ali nije oduvek izgledala ovako

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Mnogi kažu da je među najlepšim ženama sveta (foto: Wenn)

Madalina Diana Ghenea, poreklom iz Rumunije, smatra se jednom od najlepših žena, i vrlo često se poredi sa Brigitte Bardot i Sophiom Loren.

Karijeru je započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj lepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama, ali nije oduvek izgledala ovako. Otkako je postala poznata, uradila  je dosta estetskih korekcija. Mnogi su joj to zamerali, ali jedna od najpoželjnijih žena sveta je zahvaljujući tome očarala mnoge poznate muškarce.

Pre i posle plastičnih operacija (foto: Instagram)

Bila je u u par ozbiljnih veza, od kojih su najpoznatije one sa glumcima Leonardom DiCapriom, Gerardom Butlerom, Michaelom Fassbenderom i pevačem Erosom Ramazzottiem.

Daily Mail je objavio da je Butler bio „njena prva ljubav“. Madalina je o njemu tada rekla: „On je sjajan momak koji je talentovan u svemu, i nadam se da se neće promeniti“. Par se upoznao u Njujorku, na snimanju zajedničke reklame. Večiti neženja i zavodnik je priznao da je bio opčinjen kada ju je prvi put upoznao, i da je putovao od Njujorka do Italije samo da bi je posetio. „Pričali smo celu noć i nismo se čak ni poljubili… Rekao sam joj da ću je posetiti u Milanu i tri dana kasnije bio sam pred njenim vratima“, rekao je škotski glumac u jednom intervjuu.

Sa tadašnjim dečkom Gerardom Butlerom na žurci nakon dodele Oskara, 2013. godine (foto: Wenn)
Sa tadašnjim dečkom Gerardom Butlerom na žurci nakon dodele Oskara, 2013. godine (foto: Wenn)

Čarima lepe manekenke nije odoleo ni Leonardo DiCaprio, koji je 2011. godine, nakon raskida sa Blake Lively, viđen sa njom u Sidneju na snimanju filma The Great Gatsby.

Međutim, lepota nije njen glavni adut. Madalina se pored manekenstva bavi i glumom, govori italijanski i engleski jezik i bavi se humanitarnim radom. Glumila je u više poznatih filmova, a domaća publika je imala priliku da je vidi na ovogodišnjem FEST-u u ostvarenju Youth (Mladost) Paola Sorrentina, pored Oskarovca Michaela Cainea, kao i u filmu Zoolander 2.

Madalina je svojom lepotom očarala mnoge poznate muškarce (foto: Wenn)
Madalina je svojom lepotom očarala mnoge poznate muškarce (foto: Wenn)

Nakon što je na Dan zaljubljenih Madalina objavila senzualni video u kome se pojavljuje u donjem vešu, izjavila je da je njen san oduvek bila gluma. Za Vogue je rekla: „Visoke štikle i glamurozno šminkanje i friziranje jednostavno ne opisuju mene. Oduvek sam sanjala da postanem glumica. Još od kada sam bila mala, moji idoli su bili Anna Magnani i Sophia Loren.“

Bavila se baletom sedam godina, i zbog toga je bila izabrana da učestvuje u italijanskoj verziji Plesa sa zvezdama, a takođe se pojavila i u spotu operskog pevača Erosa Ramazzottia. Madalena je otkrila da je i dan danas nesigurna u vezi svog izgleda, a da brine bez razloga možete zaključiti i sami u sledećem videu:

POSLEDNJE VESTI