Prati nas

Film

Miloš Biković igra u filmu Novaka Đokovića o Nikoli Tesli

Da, dobro ste pročitali: najveći srpski sportista današnjice i jedan od najcenjenijih mladih glumaca ukrstiće svoje talente kako bi napravili film o srpskom velikanu. Novak Đoković glumiće u filmu Miloša Bikovića o Nikoli Tesli.

Ova saradnja je najavljena na trbini “U krupnom planu”, koja je održana nakon otvaranja Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije LIFFE.

“Da biste ostvarili rezultate kakve Nole ostvaruje, morate da posedujete određene vrednosti kao što su disciplina, džentlmenski stav, odricanje, asketizam… Sve to formira šampionski mentalitet. Čovek koji se iskaže u tim vrednostima kasnije prepoznaje trud drugih ljudi i podržava ga. Zato je i došao na premijeru i ja sam mu veoma zahvalan na tome, kao i na svemu što radi za Srbiju,” rekao je Biković i dodao:

“Ponudio sam mu da se pojavi u tom filmu kako god želi. Naravno, on ne može da igra Nikolu Teslu zato što bi morao da se posveti samo tome. On je prvi teniser sveta, ne može samo da batali sport i da bude Nikola Tesla.”

Biković je takođe ostavio ulogu Tesle za sebe, ali je spreman i da je prepusti nekom drugom kolegi.

“Ne bih svoju glumačku ambiciju stavio ispred dobrobiti projekta. To je nacionalna tema i ako budem imao mogućnosti, dao bih ulogu nekom ko je prepoznatljiv na globalnom nivou,” rekao je Miloš za Kurir..

Inače, film “Tesla” snimaće se najverovatnije na engleskom, srpskom i ruskom jeziku.

“Sada smo otišli korak dalje i našli partnera u Rusiji koji je spreman da uloži najmanje dva miliona evra u taj projekat. Tako mogu s ponosom da kažem da smo uspeli da za jednu srpsku temu, kao što je život Nikole Tesle, napravimo korak i animiramo strane kompanije da investiraju u našu kulturu,” objasnio je Miloš Biković

1 komentar

1 komentar

  1. Ajde bre Nole

    22. 09. 2019. at 11:04

    Jaoj bre vise!!! Hoce li neko objasniti ovom Nolu da se ostavi Nikole Tesle, da je sramotno da se gurka uz njegovo ime I prezime u ovoliko meri…ubedice nas na kraju da je njegov potomak I da ce uskoro izbaciti novi proizvod za spas ljudskog roda. Zao mi je, decko stvarno ima problem da je veličanstven.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Film

To Top