in ,

Miloš Biković najplaćeniji glumac u Rusiji: evo koliko zaradi po danu snimanja

Miloš Biković s filmom Sluga nije samo ušao u istoriju ruske kinematografije kao jednim od najgledanijih filmova, već je postao najplaćeniji glumac u Rusiji.

Srpski glumac je po zaradi prestigao kolegu Aleksandra Petrova, miljenika ženske publike, koga su i gledaoci u Srbiji zavoleli u filmovima Led, Led 2, Sila privlačnosti, Invazija i T-4.

Jedan Bikovićev dan na setu koštao je producente filma Sluga 420.000 rubalja (oko 5.200 evra). Budući da je snimanje ove komedije trajalo 39 dana, računica kaže da je srpski glumac zaradio više od 200.000 evra.

Milošu je dobru poziciju i na ruskom tržištu omogućio Nikita Mihalkov ulogom u Sunčanici, a visinu njegovog honorara obezbedila mu je popularnost koju je stekao ulogama u hit seriji Kuhinja, kao i filmovima Led i Izvan stvarnosti.

S obzirom na to da je Sluga postigao nezapamćeni uspeh u Rusiji, zaradivši 50 miliona evra, u februaru je odlučeno da se snimi nastavak ove komedije, prenose Novosti.

Prva klapa bila je zakazana za leto, ali zbog pandemije virusa korona postoji mogućnost da se ona odloži za drugi deo ove godine ili za 2021. Producenti još drže u tajnosti da li će Biković igrati i u nastavku.