Prati nas

Extra

Miloš Teodosić: Još se privikavam na ulogu oca

Proslavljeni srpski košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin postali su roditelji pre tri nedelje, kada je na svet stigla ćerka Petra.

I dok Miloš važi za sportistu koji retko daje intervjue, a privatna pitanja uvek vešto izbegava, ovog puta je rešio da napravi presedan. Kako prenosi Story, on je ispričao kako izgleda njegov život nakon rođenja deteta i da li je ćerka uspela da promeni nešto u njihovim životima.

“Nemam takav problem, plašio sam se letenja avionom i pre toga. Verujem da za svakog čoveka činjenica da je postao otac ima veliko značenje. Takav je slučaj i sa mnom. Iskreno, još se privikavam na tu ulogu. Rođenje ćerke sigurno je bio najlepši osećaj u mom životu. Oni ljudi koji su to doživeli znaju o čemu govorim. Ostaje mi još mesec-dva da se adaptiram. Nisam razmišljao da li će me očinstvo promeniti, ali vrlo moguće da hoće,” izjavio je Teodosić.

Zbog obaveze oko reprezentacije Srbije, Teodosić nema priliku da prve dane provodi sa suprugom i ćerkom, na pitanje da li mu je neobično što nije sa njima kaže: “Nadam se da im neće dosaditi kada se budu budile pored mene i da ću se brzo navići na to da ne moram rano da ustajem.”

U toku razgovora dotakli su se prošlosti košakraša, te se nametnulo pitanje, koliko se Miloš Teodosić promenio za poslednjih deste godina, te je on odgoovrio:

“Dosta toga se promenilo. Sazreo sam, kako na košarkaškom, tako i na privatnom polju. Iza mene je mnogo lepih godina i po Americi, novo i poučno uskustvo. Donekle sam zadovoljan kako se to sve odvijalo.”

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top