Miranda Kerr: Zbog razvoda sam bila u depresiji, sin mi je pomogao

Nakon razovda se borila sa depresijom (foto: Instagram/mirandakerr)

Miranda Kerr priznala je da se nakon raspada njenog baraka sa Orlandom Bloomom borila sa teškom depresijom.

Viktorijin anđeo i glumac počeli su da se zabavljaju 2007. godine, a venčali su se 2010. godine. Kerrova kaže da je po prirodi veoma pozitivna i srećna osoba i da nikada nije razumela šta je zapravo depresija dok nije okončala brak sa Bloomom, 2013. godine. “Kada smo se Orlando i ja rastali, upala sam u tešku depresiju”, rekla je Miranda za kanadsko izdanje časopisa Elle. “Nikada nisam razumela dubinu tih osećanja ili njihovo značenje jer sam po prirodi vrlo vesela osoba”. 

Happy Birthday to my love!!! ??? I feel so incredibly blessed to have you as my partner ❤️??❤️

A photo posted by Miranda (@mirandakerr) on

Miranda dodaje i da je depresija počela da bledi kada je shvatila da ‘svaka misao koju imate utiče na našu stvarnost i da samo mi imamo kontrolu nad našim umom’, i prizanje da su joj joga, meditacija i zdrava ishana pomogli da se izbori sa teškim periodom svog života. Ali, njen sin je bio jedan od najvažnijih razloga zašto je ponovo pronašla sreću. “Naš sin Flynn imao je samo dve godine tada. Zbog njega sam terala sebe da se smejem”.

Od tada, i Orlando i Miranda pronašli su sreću pored novih partnera. Glumac je srećan sa devojkom Katy Perry, a manekenka je verena za 26-godišnjeg milijardera i osnivača SnapchataEvana Spiegela.

Povezane vesti

Back to Top