Search
Close this search box.

U inat bivšem: Kako se Kourtney Kardashian osvetila Scottu Disicku?

Kourtney u izlasku sa slavnim prijateljicama (foto: Instagram)

Rijaliti zvezdu nimalo ne dotiču vesti da je njen bivši dečko Scott Disick u vezi sa mnogo mlađom manekekom koja neverovatno liči na njenu sestru Kendall Jenner.

Žensko druženje (foto: Snapchat)

36-godišnja rijaliti zvezda je uživala u izlasku sa svojim poznatim prijateljicama – supermodelima Lily Aldridge i Mirandom Kerr. Drugarice, obučene u crne odevne kombinacije, su u toaletu kluba napravile selfi napućenih usana, a zatim i šaljivu fotku za Snapchat. „Žensko veče“, napisala je majka troje dece.

Scott sa novom devojkom koja je slika i prlika Kendall Jenner (foto: AKM-GSI)
Scott sa novom devojkom koja je slika i prlika Kendall Jenner (foto: AKM-GSI)

A baš poput nje, i njen bivši nevenčani suprug Scott Disick je fotografisan sa manekenkom. On se pre nekoliko dana provodio u Meksiku sa tri lepotice, od kojih je jedna 18-godišnja Christine Burke. Međutim, ono što su svi odmah prometili je da tinejdžerka neodoljivo podseća na sestru Kourtney Kardashian, supermodela Kendall Jenner. Od dugih nogu, mršave figure, oblika lice do duge smeđe kose, sličnost je zaista neverovatna.

Nevrovatna sličnost (foto: Instagram)
Nevrovatna sličnost (foto: Instagram)

Nakon raskida sa Disickom, Kourtney nije imala vezu, iako su je mediji povezivali sa Justim Bieberom, dok se čini da Scott nema nameru da se promeni i uozbilji se konačno.

POSLEDNJE VESTI