Nema nameru da se promeni: Scott Disick luduje u Meksiku sa tri manekenke

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Scott nema nameru da se promeni (foto: FameFlyNet)

Scott Disick živi svoj život onako kako on to želi.

32-godišnja rijaliti zvezda i otac troje dece je trenutno na odmoru u Meksiku i to ne sa jednom, več sa tri lepotice sa kojima se danonoćno provodi. Društvo im pravi i tvorac serije Girls gone wild Joe Francis, u čijoj su vili odseli.

Vratio se starim navikama (foto: FameFlyNet)

Iako je do sada četiri puta odlazio na rehabilitaciju, svaki pokušaj je bio bezuspešan, i čini se da Scott zaista nema nameru da promeni svoje navike. Na fotografijama se vidi da uživa u piću i cigaretama, iako je u oktobru bio u centru za odvikavanje od alkohola. Tada je izgledalo da će se konačno izlečiti i biti uzor svojoj deci Masonu, Penelope i Reignu koje ima sa bivšom devojkom Kourtney Kardashian. Ipak, društvo i provod su bili bitniji od porodice.

Uživanje na suncu sa tri lepotice (foto: FameFlyNet)
Uživanje na suncu sa tri lepotice (foto: FameFlyNet)

„Scott više nema nameru da se promeni“, kaže izvor blizak Disicku. „Poslednjih nedelja se opija i provodi skoro svakodnevno. On to želi. To je izabrao. A prijatelji sa kojima se druži mu ne pomažu“, dodaje izvor.

Kourtney izgleda bolje nego ikad, a tako se i oseća (foto: Instagram)
Kourtney izgleda bolje nego ikad, a tako se i oseća (foto: Instagram)

I dok je Scott dotakao dno, njegovoj bivšoj je bolje nego ikada. „Kourtney uživa u samačkom životu. Oseća se sigurnije u sebe i seksipilnije nego ikada ranije. Pao joj je veliki teret sa leđa otkako je počela da sebe stavlja na prvo mesto“, rekao je izvor blizak 36-godišnjoj rijaliti zvezdi.

Ostaje da vidimo da li ipak ima nade za posrnulog oca i da li će konačno prestati sa lošim navikama koje ga vode u propast.

POSLEDNJE VESTI