Mnogo promena, uz stari dašak elegancije: Nova kolekcija Elie Saaba za jesen 2016.

Kendall Jenner bila je jedna od maneknki (foto: Luca Tombolini/Indigital.tv)

Mnogo toga se promenilo u kolekcijama Elie Saaba u proteklih nekoliko godina. Svoju pažnju kreator sve više usmerava na dame koje žele da rizukuju i oblače se poput svojih mladih rođaka slobodnog duha.

Za jesenju kolekciju Saab je uneo malo rok’n’rol duha kroz nastup danske pevačice , koja je uživo pevala dok su pistom hodale manekenke koju se delovale potpuno spremno za Coachellu. Pod uslovom da muzički festival ima propisan kodeks oblačenja.

Kreator je ispratio trendove i uspešno ukombinovao rokerski stil i elegantnu čipku i svilu (foto: Luca Tombolini/Indigital.tv)

Bilo je tu mini i maksi crnih čipkanih haljina, cvenih vezenih detalja, haljina sa visokom kragnom i kaubojskim kaišima sa ogromnom šnalom. Kendall Jenner je nosila toaletu sa plavim i crvenim printom, uparenu sa kožnom, motorciklističkom jaknom sa resama i ogrlicom sa bodljama oko vrata.

Jesenja kolekcija libanskog dizajnera ima mnogo više oštrine od svih dosadašnjih koje su se uglavnom svodile na sofisticirane i savršeno elegantne toalete. Ali, Saab samo prati trenutne trendove i približava se Valentinu, Saint Laurentu i Givenchyju koji su već uspešno ukombinovali rok šik sa visokom modom. Međutim, i dalje je na svakom komadu odeće Elia Saaba prisutan njegov jedinstven stil po kome je tako dobro prepoznatljiv.

Pogledajte kako je to juče izgledalo na reviji u Parizu.

Photo: Luca Tombolini / Indigital.tv

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI