Muke Kate Middleton sa haljinom

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Vojvoda i vojvotkinja polažu venac na Spomenik Neznanom junaku u Nju Delhiju (foto: Rex)

Jedan od najsvečanijih i dirljivijih trenutaka tokom turneje kraljevskog para po Indiji je bio polaganje venca na spomenik poginulim vojnicima u ratu.

Međutim, vetar je baš u tom trenutku rešio da se poigra sa Vojvotkinjinom belom haljinom, vrednom 1700 funti. Dok je sa suprugom Williamom polagala venac na Grob Neznanog junaka, Kate Middleton je upo**o pokušavala da obuzda donji deo haljine koji je vetar pretio da podigne.

Vetar je pretio da otkrije mnogo više nego što je Kate planirala (foto: Rex)

Sa kosom i belom haljinom koje su lepršale na vetru Kate je pomalo podsetila na Marilyn Monroe u čuvenoj sceni iz filma Sedam godina vernosti, ali na sreću uspela je rukama da obuzda suknju pre nego što je poletela i otkrila više nego što bi trebalo.

Vojvotkinja je pokazala kako igra kriket (foto: Rex)
Vojvotkinja je pokazala kako igra kriket (foto: Rex)

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža se već nekoliko dana nalaze u zvaničnoj poseti Indiji tokom koje su prisustvovali brojnim svečanostima i gala večerama, ali imali su prilike i da se druže da običnim ljudima na ulici. Tako su, na oduševljenje svih, sa lokalnim stanovništvom odigrali partiju kriketa i fudbala.

Nasmejana Kate uživa u sportskim aktivnostima na terenu (foto: Rex)
Nasmejana Kate uživa u sportskim aktivnostima na terenu (foto: Rex)

Kate je pokazala zavidno umeće u najpopularnijem sportu u Indiji dok je nasmejana zamahivala palicom u šarenoj haljini do članka i zatvorenim bež cipelama sa platformom.

2 Responses

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI