Na Megatrendu Ekstra Nena sa studentima zaigrala kolo!

Veselo na Megatrendu! (foto: Facebook) Pevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, ima titulu doktora nauka, a na Fakultetu za kulturu i medije Megatrend univerziteta predaje Osnove menadžementa. Sudeći po snimku koji je osvanuo na YouTubeu na njenim predavanjima je baš veselo.
Pevačica je sa svojim studentima zaigrala kolo u amfiteatru fakulteta. „Evo kako izgleda predavanje (osnove) menadžmenta kod doktorke nauka Snežane Berić, poznatije kao Ekstra Nena“, piše u opisu sminka.
 

7 Responses

  1. Gledam video lose rezolucije. Prvi utisak, sta, ko gde.. Drugi, hahahah.. Treci, setim se koliko se mucim na drzavnom fakultetu gde radnica u studentskoj sluzbi ima veci uticaj na studente nego doktori nauka na „Megatrendu“. Sada, evo, ne znam da li da placem ili da se iskezim kao da nisam bas najnormalniji, ispred mene dva ispita od 130 pitanja…Kad zavrsim ovo sranje kroz dve, tri godine, necu imati posla. Tako otrcano zvuci a tako jebeno istinito. Gde zivimo.

  2. Gledam video lose rezolucije. Prvi utisak, sta, ko gde.. Drugi, hahahah.. Treci, setim se koliko se mucim na drzavnom fakultetu gde radnica u studentskoj sluzbi ima veci uticaj na studente nego doktori nauka na “Megatrendu”. Sada, evo, ne znam da li da placem ili da se iskezim kao da nisam bas najnormalniji, ispred mene dva ispita od 130 pitanja…Kad zavrsim ovo sr**je kroz dve, tri godine, necu imati posla. Tako otrcano zvuci a tako j****o istinito. Gde zivimo.

  3. Pa dobro, platili ljudi fakultet da nauce kolo da igraju, da ne bude zabadava. :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI