Prati nas

Vesti

Najgore obučene zvezde za proteklu nedelju su…

8. Amerika Ferera aka Ružna Beti – osim što nisu dobro uklopljeni materijali, ova odeća joj je dodala… paaaa jedno 15 godina najmanje.

7. Kejti Peri – ok, znamo da ona voli da se poigrava sa modom i da joj to uglavnom ide od ruke. Čak je i u ovoj kreaciji sasvim seksi… ali nekako ova haljina ipak deluje previše jeftino.

6. Džesika Alba – ona uglavnom izgleda poptuno prirodno i nenapadno. Ali u ovoj crnoj pufnastoj haljinici… deluje ipak isuviše obično.

5. Kristen Stjuart – bela haljina na belo telo… ne baš primamljivo. Čak i ovo jedno neotkriveno rame dok drugo izgleda kao da je puno krzna… jednostavno ne može da prođe.

4. Kloi Kardašijan – izgleda da je Kloi pokušala da izgleda mršavije, ali mislim da nažalost nije uspela u tome. Prugasta haljina je i dalje prugasta haljina… čime god da pokušate da je prekrijete. Veliko No-No!

3. Kajli Minoug – imam utisak da ovaj afrički print i široka odeća nikako ne pristaje Kajli. Neka se drži odeće koja joj pristaje.

2. Kejti Holms – da li treba komentarisati ovu majicu?! Frizuru i da pokušamo da joj oprostimo… ali ipak, iako je ona jedna zauzeta mama, neka se bar pogleda u ogledalo pre nego što krene na sastanak.

1. Keiša – ubedljivo na prvom mestu najgore obučenih zvezda. Najobičnija siva majica koja pada preko kožnih pantalona koje su uvučene u raspertlane čizme, sa sve ovom torbom… ma ništa nije toliko pojedinačno strašno koliko njen ukupni izgled – prljavo!

Ko je po vama najgore obučena prošlonedeljna zvezda?

Najgore obučena zvezda je:

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Hvala Milici na predlogu.

loading...
57 komentara

57 Comments

 1. Sweet derms or a beautiful nightmare

  23. 10. 2010. at 19:00

  Amerika Ferera 1000%

 2. just me ...no one ....katy pery...shakira...beyonce...celene dion...

  23. 10. 2010. at 19:03

  amerika ferera

 3. Ancii...:)))

  01. 11. 2010. at 18:43

  Meni je najgora Kesha…a Kloi i Katy su mi suuperr..<3 <3 KHOLE <3 <3

 4. vladana

  26. 11. 2010. at 12:03

  pa katy perry se uopste nije lose obukla kao npr Kloi Karadajsin Amerika Ferera Kejti Holms a katy perry dospjela na 2 mjesto najgore obucenih zvijezda!!msm stvarno STRASNO!!!

 5. Maja

  01. 02. 2011. at 18:36

  Pa neke nijesu toliko lose prva i Keišanijesu toliko lose Kristi i Kejti Peri imaju veoma bizaran nacin odjevanja a i ostale.Meni je prva najbolja.

 6. Maja

  01. 02. 2011. at 18:38

  Pa neke nijesu toliko lose prva i Kejti Holms nijesu toliko lose Kristi i Kejti Peri imaju veoma bizaran nacin odjevanja a i ostale.Meni je prva najbolja.

 7. KittyKatyCat

  13. 10. 2012. at 11:43

  Kejti je bas lepo obucena…Jedino bi haljina mozda bila bolja bez one jednw bretele.. :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top