Najlepši poljupci u 2012!

Ljubite se, ljudi!

Poznate ličnosti rešile su da ove godine šire ljubav, a fotografi su uspeli da ih uhvate u više nego zavidnim pozicijama – dok se ljube. U tom duhu i mi širimo ljubav i poručujemo ljubite se!

Barack i Michelle Obama

Tokom košarkaške utakmice, kamera je uhvatila američkog predsetnika, kako ljubi svoju suprugu – samo pet meseci pre nego što je ponovo izabran na tu funkciju.

Keith Urban i Nicole Kidman

Američki kantri pevač nije stidljiv, te je tako uhvaćen dok ljubi svoju lepšu polovinu, glumicu Nicole Kidman tokom US Opena u avgustu.

Jennifer Aniston i Justin Theroux

Ovo je po prvi put da je ovaj par razmenjivao nežnosti u javnosti – a sve se dogodilo na dan kada je Jennifer dobila svoju zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih. Tri meseca kasnije, ovaj par se verio, na Therouxov 41. rođendan.

John Travolta i Kelly Preston

Na premijeri filma Savages, Travolta i Kelly su prošetali crvenim tepihom a ovim poljupcem pokušali su da demantuju glasine da je njihov brak u krizi, nakon što je više medija objavilo da je glumac naklonjen istom polu.

Miranda Lambert i Blake Sheldon

Nakon što su osvojili gotove sve moguće nagrade na dodeli Country Music Awards u novembru, sudija i mentor takmičenja The Voice poljubio je svoju suprugu.

Justin Bieber i Victoria’s Secret modeli

Nedelju dana nakon što je Selena Gomez odlučila da je vreme za pauzu u vezi, Justin je uslikan sa ne jednim, već dva modela Victoria’s secret. Iako se šuškalo da je sa jednim u vezi, on je glasine demantovao tako što se pomirio sa Selenom.

Justin Timberlake i Jessica Biel

Pet meseci pre nego što su izgovorili sudbonosno da, Justin i Jessica su razmenjivali nežnosti u Staples Centru tokom utakmice LA Lakersa. Pretpostavljamo da je ovo trenutka kada je njihov tim dao koš!

Kim Kardashian i Kanye West

Po mišljenju mnogih najlepši par 2012. godine, Kimnye, razmenjivao je nežnosti gde god je stigao, a većina fotografija je neretko završavala na Twitteru Instagramu.

Brad Pitt i Angelina Jolie

Ovo paru je protekla godina bila jedna od uspešnijih, a ovaj poljubac su razmenili na dodeli Screen Actor Guild Awards. U ovoj godini, oni su se konačno i verili, nakon sedam godina zabavljanja.

Emily VanCamp i Josh Bowman

Glavni protagonisti serije Osveta (Revenge) koju gledamo na kanalu Fox Life, romansu su sa malih ekrana preneli i u sopstveni život, te su tako uslikani tokom odmora u Maroku.

P.Ž./Tračara
Foto/Izvor: US Weekly, Hello, Instagram, The Sun

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI