Najmoderniji bioskop u Srbiji otvoren pred nekoliko hiljada Novosađana

Foto: PR
Foto: PR

Najveći bioskop u Vojvodini i najmoderniji u Srbiji – novosadski CineStar 4DX, koji se sa 10 dvorana i nešto manje od 1.400 mesta za sedenje prostire na čak 5.000 kvadrata zasebne zgrade Centra Big, juče je svečano otvoren nastupom DJ-a, besplatnim pićem i kokicama, kao i tradicionalnim petominutnim vatrometom za nekoliko hiljada Novosađana.

Među uglednim zvanicama našli su se glumica Jovana Balašević, foto-model Vladimir Cvetković, članica benda Frajle Jelena Buča, glumci iz popularne serije Dnevnjak, kik-boks prval Nenad Pagonis, višestrukog svetskog prvaka u kik boksu, veslačica Iva Obradović,

Jovana Balasevic i Zoran Savic, direktor CineStara za Srbiju (foto: PR)

„Novosadski multipleks treći je i ujedno najambiciozniji projekat u našoj zemlji kompanije Blitz CineStar – najvećeg i najposećenijeg lanca bioskopa u regionu. Za nama su meseci požrtvovanog i uzbudljivog rada na izgradnji bioskopa koji će biti dostojan ovog grada“, rekao je Zoran Savić direktor kompanije Blitz CineStar za Srbiju.

Vladimir Cvetković (foto: PR)

Robert Jahav, direktor kompanije BIG Cee izrazio je veliko zadovoljstvo zbog učešća TC BIG u ovom velikom i značajnom projektu koji će građanima Novog Sada doneti najmoderniji bioskop u Srbiji sa 4DX formatom i istakao da će ova kompanija nastaviti da podržava CineStar u stvaranju najuzbudljivije i najkvalitetnije filmske zabave.

Novosadski CineStar bioskop je prvi i jedini sa 4DX dvoranom u Srbiji – opremljenom specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima.

Foto: PR
Foto: PR

Osim 4DX sale novosadski multipleks  ima i ultimativne RealD 3D dvorane, kao i eXtreme salu – specijalni CineStar standard. Gigantska wall-to-wall platna, najnovija tehnologija, poput Dolby Digital EX i DTS zvučnog sistema, koja obezbeđuje kristalno jasnu sliku i ton, su samo neke od tehničkih karakteristika i superiornosti ovog bioskopa. Sve sale su komforne, sa velikim i nestandardnim razmakom za noge, kožnim VIP foteljama, atraktivnim ljubavnim i Love Box sedištima, namenjenim parovima koji žele intimu.

Novosadski multipleks ima dva specijalno dizajnirana CineStar kafića s terasom i atmosferom lounge bara, dve prostrane i moderno opremljene igraonice, odnosno rođendaonice sa Play Station konzolama.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI