Osam najpoznatijih svetskih papučara!

Svi smo već videli ovu priču, što na televiziji, što u komšiluku. Uspešni, moćni muškarci koji postanu manji od makovog zrna nakon ulaska u brak sa dominantnom ženom. Nije ni čudo što se neki muškarci plaše braka kada vide ovakve “slučajeve”. :)

1. Gaj Riči. Nakon što je postao jedan od najpoznatijih svetskih režisera (filmovi poput “Dve Čađave Dvocevke” i “Sneč”), ušao je u vezu sa dominantnom Madonom, i potpuno se utopio u njenu realnost. Ne samo što je prestao da snima kul fimove kakve je ranije imao, već je pod njenim uticajem počeo da snima dokumentarni film o spiritualnim praksama Kabale. Najbolja ilustracija njihovog odnosa je ova slika iz 2007 godine na kojoj Madona nosi vibrator koji joj je Gaj kupio.

Gaj Riči i Madona

2. Eminem. Njegova devojka iz srednje škole Kimberli En Skot, sa kojom se dva puta ženio i razvodio. U svojim pesmama je često pričao kako će je ubiti, zbog čega ga je ona i tužila. Definitivno ovaj reper ima neki problem u glavi.

Eminem

3. Bil Gejts. I najbogatiji čovek na svetu potpao je pod uticaj svoje supruge Melinde, koja već odavno maltene raspolaže celokupnom njegovom imovinom kroz “Bil i Melinda” dobrotvornu fondaciju. Bil Gejtsu je izgleda u genima zapisano da mu žene izdaju naređenja, a dokaz za to je i što je svoju bivšu devojku morao da pita za dozvolu da oženi Melindu.

bil gejts

4. Mark Antoni. Čovek bar priznaje otvoreno kako stoje stvari. U intervjuu za magazin “People” rekao je da je “Dženifer Lopez njegova šefica i da će tako uvek biti”. Ponekad, ako je dobre volje, Dženifer mu dozvoli da nastupa kao uvodni pevač na njenim koncertima.

mark antoni

5. Ašton Kučer. Prema navodima medija, Ašton je potpuno potčinjen svojoj ženi, Demi Mur. U nedavnom intervjuu, upitan da li želi da ima još dece rekao je “Nemam pojma, o tome odlučuje moja supuga, ja nisam nadležan”.

aston kucer

7. Ben Stiler. Njegova supruga Kristin Tejlor u poslednje vreme dobija odlične uloge u filmovima u kojima glumi Ben. Kakva slučajnost! Još je veća “slučajnost” to što pre veze sa Benom ova glumica nije mogla da dobije ni epizodnu ulogu u španskoj seriji.

ben stiler

8. Majkl Daglas. 2000 godine oženio se sa Ketrin Zetom Džons, a prema njihovom predbračnom ugovoru, Ketrin dobija 1.5 miliona dolara godišnje, za svaku godinu provedenu sa Majklom, plus 5 miliona dolara na ruke ukoliko je Majkl ikada prevari. Kakav preokret za ovog čuvenog holivudskog ženskaroša.

majkl daglas

Izvor: Style.com

Povezane vesti

Back to Top