in

Najstariji sin Michael Jacksona je diplomirao!

Sinovi Michaela Jacksona

Najstariji sin Michaela Jacksona, dvadesetdvogodišnji Prince Jackson, juče je diplomirao na Univerzitetu u Los Anđelesu.

Prince je diplomirao na fakultetu administrativnog biznisa, a dan je proveo uživajući u čestitkama koje su stizale na društvenim mrežama kako od fanova legendarnog pevača, tako i od porodice i prijatelja koji su nisu mogli a da ne izraze koliko su ponosni na najstarijeg naslednika.

T.J. Jackson, rođak koji je bio njegov staratelj nakon smrti Michaela napisao je dirljivu poruku na društvenim mrežama navodeći da je ponosan na njegov uspeh.

Bio je ovo dug put ali si uspeo, nastavi da učiš, nastavi da istražuješ„, napisao je.

Prince je imao samo dvanaest godina kada je Michael Jackson preminuo pre nešto više od deset godina. Pevač je na svet ostavio još dvoje dece, dvadesetjednogodišnju Paris Jackson i sedamnaestogodišnjeg Prince Michael Jacksona poznatijeg kao Blanket.

View this post on Instagram

Yesterday I graduated from @loyolamarymount Cum Laude in the school of business with a focus on entrepreneurship. I met so many people and learned so much that the experience alone is worth it. I wish I could thank everyone that helped me make it to the end but I can’t and unfortunately they’re not all pictured here. But the biggest thanks goes to @tjjackson9 and his brothers @tarylljackson and @tajjackson who kept pushing me to graduate and finish up my degree when I wanted to quit. Honestly I can’t tell you if all of it was worth it yet but I am proud of my degree as I believe it is a testament to my dedication and discipline. I’m thankful for LMUs education of a whole person and the implementation of Jesuit values because I believe they inspire graduates like me to continue to change the world for the better.

A post shared by Prince Jackson (@princejackson) on

Ovo je inače prvi put da se Blanket pojavljuje u javnosti nakon dugo vremena.