in

Najugledniji britanski dnevni list nacrnio Beyonce: Pevačica je doživela kraj svoje karijere!


Beyonce je doživela potpuni krah svoje karijere, ili je barem to mišljenje jednog od najuticajnih dnevnih listova u Velikoj Britaniji.

Naime, kako je engleski The Sun objavio, pevačicin novi album za film Kralj Lavova, je potpuno promašaj.

Prema njihovim navodima, Lion King album – The Gift , uspeo je da proda tek nešto više od 900 kopija u Velikoj Britaniji, a ovakva brojka bez sumnje označava jedan od najvećih promašaja u muzičkoj industriji poslednjih desetak godina.

Beyonce je bila plaćena oko 25 miliona dolara da pozajmi svoj glas Nali u najnovijem Diznijevom rimejku Kralj Lavova, a pored toga, pevačica je uradila originalni album sa novom propratnom muzikom filma.

I iako u straming eri album prolazi sasvim dobro i na nekim od vodećih muzičkih platformi na internetu ima nešto više od 10 miliona pregleda, live kopije albuma govore za sebe.

Fanovi su ti koji po svaku cenu pokušavaju da opravdaju pevačicu, navodeći da živimo u 2019. godini kada se živi primerci albuma više ne kupuju kao ranije, jer je sve dostupno na internetu.

Ipak, kako The Sun objašnjava, brojke konkurencije demantuju ove tvrdnje.

Poslednja u nizu koja je postigla neverovatan uspeh svojim debijem na velikom platnu bila je njena koleginica Lady Gaga koja je uspela da zaradi milione – što putem filma, što putem originalne propratne muzike.

Album Zvezda je rođena postao je jedan od najprodavanijih albuma ovde godine, ali i jedan od najprodavanijih soundtrackova poslednje decenije. Prema zvaničnim navodima, album je prodao više od 5 miliona „živih kopija“ širom sveta, a samo u SAD, Velikoj Britaniji i Australiji je više nedelja dominirao na vrhovima top listi.