in

Nakon operacije stomaka, Darko Lazić ide na novu intervenciju

Ovoga puta je samo kozmetička

Darko Lazić doneo je odluku da svoje telo dovede u top formu, pa je tako nakon operacije želuca rešio da se podvrgne još nekim korekcijama.

Naime, pevač rešio i da se otarasi strija sa nogu i stomaka koje su mu se pojavile budući da je naglo oslabio i to čak 70 kilograma.

„Darko vodi računa o ishrani nakon što je smršao posle operacije želuca, ali ima problem sa strijama. Na predlog prijatelja otišao je u laser-centar, gde mu skidaju ožiljke i strije,“ otkrio je za Informer Darkov prijatelj i dodao:

„Darku je bilo glupo da ide u salon lepote sam, pa je terao Marinu da ide sa njim,“ ispričao je izvor.

Podsetimo, Lazić je početkom godine otišao na operaciju smanjenja želuca, što je ispričao u intervjuu.

Foto: Instagram

„Kilogrami su mi predstavljali veliki problem, te sam tražio način da ih se rešim. Fizikalnu terapiju nisam mogao u potpunosti da izvodim, a i kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma. Osim svega toga, krvna slika nije bila baš najbolja i to je pretilo da nastanu mnogo veći problemi. Na stranu sve to, nisam mogao normalno ni da se krećem, jer sam konstantno imao bolove, što me je baš mučilo,“ rekao je Darko, pa dodao:

„Pričao sam se lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. U prvom trenutku bio sam uplašen, plašio sam se komplikacija koje bi mogle da nastanu. Sa hirurgom sam pričao i on mi je objasnio da se radi o rutinskoj operaciji, a da će kilogrami tek nestati posle nekoliko meseci. Sada sledi period oporavka organizma i dovođenja u normalno stanje. Potrebno je da prođe vreme, a nadam se da ću i ovu bitku pobediti,“ zaključio je pevač.