Nakon rehabilitacije i suđenja zbog silovanja, Ke$hina karijera na rubu propasti

Fijasko na pomolu? (foto:Facebook)

Mini turneja na studentskim žurkama, svirka u klubu za 700 ljudi, koncert na gej paradi i nastupi na humanitarnim orgnizacijama nisu jedan od načina da napravite mega povratak na scenu ako ste pop zvezda 21. veka. Ali ako ste Ke$ha, gledali biste da oprezno pazite šta radite, pogotovu ako iza vas stoji neuspešna i teška godina.

Očekivalo se da će se pevačica vratiti svojoj muzičkoj karijeri u velikom stilu, nakon što je pauzirala godinu i po dana, kako zbog rehabilitacije zbog poremećaja u ishrani, tako i zbog navoda da je seksualno uznemiravana od strane menadžera, Dr Lukea, ali je ipak potvrdila da je oprezna šta radi i gleda da zakazuje manje koncerte, kako ne bi privlačila mnogo pažnje na sebe.

Misteriozni povratak pop zvezde? (foto:WENN)

Iako se trudila da ne privlači pažnju medija, njena ideja je doživela potpuni obrt, pa su se ljudi zapitali zašto je njen povratak na scenu tako misteriozan i zašto zvezda kao ona, nastupa na svirkama naplaćujući ulaz samo 25$ i zbog čega više nema entuzijazma u muzici kao ranije.

Njenog trećeg albuma nema na vidiku, budući da je njen prethodni Warrior iz 2012. godine doživeo potpuni fijasko, a pojedini producenti i menadžeri smatraju da su njene mini turneje i nastupi po klubovima samo gubljenje vremena, jer nema šta novo da pokaže publici, što može ozbiljno da ugrozi njenu muzičku karijeru.

Trećeg albuma nema na vidiku! (foto:WENN)
Trećeg albuma nema na vidiku! (foto:WENN)

Sa druge strane, spekuliše se da je odradila finanskijski pametan potez kako bi uštedela i povratila izgubljeno, pošto njene zarade od malih turneja donose svega nekoliko stotina hiljada dolara, u koje, zauzvrat ulaže vrlo malo, time kupujući sebi vremena, da bi se, kako kaže, ponovo pronašla u muzici.

Da li će se potruditi i opet iznenaditi fanove nečim njoj posebnim, ili će se predati i skloniti znak dolara sa svog imena, ostaje nam još da vidimo.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.