in

Kesha otkrila kako se u mladosti ušunjala u vilu Princea (VIDEO)

Kesha o preminulom Pricu ( foto: facebook )
Kesha o preminulom Princu ( foto: facebook )

Smrt legendarnog američkog pevača, Princa, šokirla je ceo svet. Pedesetsedmogodišnji izvođač je pronađen mrtav 21. aprila u liftu njegove vile u Minesoti, nakon čega su vlasti počele da istražuju uzrok smrti.

Pevačica Kesha takođe je neko koga je jako pogodila vest o smrti Princa. U intervjuu za televiziju NBC pre skoro dve godine, pevačica je otkrila kako se jednom ušunjala u kuću pevača, ne bi li mu ostavila svoj demo snimak.

“Odvezla sam se autom svog dede do Prinčeve vile, u dvorištu je bio baštovan kome sam ponudila 5 dolara kako bi neprimetno pustio da se provučem kroz kapiju. On se samo nasmejao i pošto sam u tom periodu bila jako šarmantna, dozvolio mi je da učinim to,” rekla je Kesha.

Pevačica je dodala da su prilikom njenog ulaska u dvorište kuće vrata bila otvorena što je protumačila kao znak da radi ispravnu stvar. Dok je ulazila u prostorije njegove kući razgovarala je sa svojom majkom na telefonu, obaveštavajući je da će možda biti uhapšena.

“Ugledala sam Princa koji je svirao gitaru i skoro da sam se upiš**la u pantalone. Kada me je ugledao, upitao me je: ‘Ko si dođavola sad ti?’. Brzo sam mu ostavila svoj demo CD na stolu i pobegla,” ispričala je Kesha.

Nakon toga ju je obezbeđenje izbacilo napolje i, kako kaže, nikada se  nakon tog događaja nije čula sa pevačem.

Pogledajte šta je sve Kesha rekla u emisiji Jimmy Fallona na NBC televiziji: