Nakon što je Kanye napisao da pokušava da se razvede: Kim Kardashian izdala saopštenje

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Turbulentni dani u domu Kardashian West. Nakon što je Kanye West na Twitteru optužio suprugu Kim Kardashian da se viđala sa reperom Meek Millsom sa kojim je radila na zatvorskoj reformi i kada je otkrio da je „pokušao da se razvede od nje još tada“, oglasila se i Kim, saopštenjem na društvenim mrežama.

„Kao što mnogi od vas znaju, Kanye ima bipolarni poremećaj. Ako imate nekoga koga volite ili i sami bolujete od toga, onda znate koliko je ovaj poremećaj bolan i komplikovan za shvatiti,“ počela je Kim.

„Nikada javno nisam govorila o ovome i kako je uticalo na naš dom, jer se trudim da zaštitim decu i poštujem Kanyeovo pravo na privatnost kada je reč o zdravlju. Ali danas, mislim da treba da kažem nešto zbog stigme i zablude o mentalnim bolestima,“ nastavila je.

„Oni koji razumeju mentalnu bolest ili kompulsivno ponašanje, znaju da je porodica nemoćna, sem ako član porodice nije maloletan. Oni koji ne znaju ovo, brzo osuđuju i ne razumeju da oboleli moraju sami da započnu proces traženja pomoći, bez obzira na to koliko porodica i prijatelji pokušavaju,“ piše Kim.

Ona je dodala da razume da je njen muž predmet kritika zbog toga što je javna ličnost i da njegovi postupci izazivaju oprečna mišljenja i emocije.

„On je brilijantna ali komplikovana osoba, koja je umetnik, crnac. Iskusio je bolni gubitak majke, dok se bori sa pritiskom i izolacijom koja mu teže pada zbog bipolarnog poremećaja. Ljudi bliski Kanyeu znaju šta misli i razumeju da njegove reči nisu uvek u skladu sa ponašanjem,“ nastavila je.

„Život sa bipolarnim poremećajem ne znači da ta osoba ne treba da ima snove ili kreativne ideje, bez obzira na to koliko su velike ili se čine neostvarivima. To je taj njegov genijalni deo, kome smo svi svedočili, mnogi od njegovih velikih snova su se ostvarili,“ rekla je, a potom zamolila za razumevanje i privatnost.

„Ljubazno molim medije i javnost da saosećaju sa nama, kako bismo prošli kroz ovog. Hvala svima koji su se zabrinuli za Kanyeovu dobrobit i hvala na razumevanju,“ završila je.

Kanye je, u sada obrisanim tvitovima, još jednom rekao da je Kim, zajedno sa Kris pokušala da ga stavi na psihijatrijsko lečenje, bez njegove dozvole.

POSLEDNJE VESTI