Search
Close this search box.

Naomi Watts otvoreno o botoksu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Naomi sa svojim mužem Lievom (foto: FilmMagic)

47-godišnja glumica Naomi Watts otkriva šta misli o plastičnim operacijama i raznim metodama podmlađivanja. Iako se do sad nije podvrgla operaciji, kaže da je razmišljala o tome. 

Glumica je za New Beuty Magazine rekla: „Meni je teško da odem na botoks, ali mi je teško i da ne odem. Ponekad pomislim da mi je potrebna pomoć. Ali šta god drugi da odluče ili rade, ja ne osuđujem.“

Kako kaže Naomi, ona je glumica i mora da živi sa svojim licem i da radi s njim. „Naravno da želim da izgledam što bolje, ali kada glumim žene mojih godina moje lice bi trebalo da se slaže s tim godinama. Te žene uglavnom prolaze kroz neki period, i ja moram moje lice da podredim tim emocijama kako bih što bolje ispričala priču. Ali neću reći da nikad neću otići na zatezanje“ izjavila je glumica.

Ona je otkrila i da pripremanje za crveni tepih traje dugo i da je komplikovano. Naomi više voli jednostavnost. Kako kaže i posle svih ovih godina ne zna sama da se našminka i napravi frizuru.

Ovo nije prvi put da glumica priča o starenju i kozmetičkim tretmanima. Prošle godine je u jednom intervjuu navela: „Nije lako videti sebe kako stariš, ali kad vidim žene od 50, 60 pa i 70 godina koje su imale operaciju ili ne, smatram da jedne sebe vole mnogo više, dok druge izgledaju dostojanstvenije i gracioznije.“

POSLEDNJE VESTI