Napeta nedelja u Survivoru: Timovi na ivici, pucaju po šavovima

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Još jedna Survivor nedelja je iza nas, a čini se da je strpljene takmičara sve manje i manje. Da li pucaju po šavovima zbog gladi ili nečeg drugog, tek tenzije su sve veće i veće…

Nikolina je bila jedna od nominovanih takmičara na prošlom plemenskom savetu, a nakon toga je postala omražena. Pleme je bilo šokirano svime što je ona iznela na savetu, a ušla je u sukob sa Dragom, koja ju je posle ogovarala sa Anjom.

OTKRIVAMO TAJNE SURVIVORA Ovo su šok pravila kojih svi moraju da se pridržavaju

Ipak, Draga je takmičarka koju drugi smatraju najnegativnijom. „Draga je bila ključna danas, sa tom energijom, teškom nekom energijom.“ rekao je Luka Nataši.

Draga je rešila da se pred kamerama opravda. „Ima situacija gde ja krenem da padam u mislima, da se u glavi pakujem da idem kući. Ne uspevam to ni da sakrijem niti želim nego govorim sve što mislim“, rekla je Draga.

Razdor i u plavom plemenu: David je predložio da se hrana podeli po klanovima, jer mu se ne sviđa način na koji Sanja priprema obroke. Posebno mu je smetalo to što je supu cedila kroz šal koji je nosila na glavi.

A kad smo već kod Sanje, povela se priča o higijeni i takmičari su ubeđeni da je ona takmičarka koja najviše smrdi u Survivoru. „Ona je sama rekla da joj higijena nije bitna, da želi da smrdi i koliko god ružno zvučalo, to se oseti“, rekao je Denis.

Sukob plavih kulminirao je na plemenskom savetu: Leo je prvi govorio o tome da se tim podelio na „plavi a“ i „plavi b“, te da čak više ni ne jedu zajedno, a da je pitanje dana do kada će spavati pod istim krovom.Denis je rekao da se sa njim ne slaže u jednom, a to je da su jednistveni kada su pitanju borbe.

Verovatno je ovo razlog što su ove nedelje dva takmičara Plavog tima nominovani za izbacivanje. Marina je na kraju iz igre – ispala…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI