Search
Close this search box.

„Napuštaj studio!“ Đuletu i Tijani Dapčević se preklopili termini na probama emisije Studio

Snimci sa proba, kao i oni koji prikazuju kreativni proces i nastanak novih aranžmana pesama, postali su jedan od omiljenih segmenata emisije Studio, koja se emituje subotom u 21 sat na RTS1.
Studio je prvi muzički šou program koji je omogućio gledaocima da zavire „iza scene“ i vide kako njihovi omiljeni izvođači izgledaju u jednoj malo drugačijoj atmosferi – tokom samog rada na pesmama, odnosno novim aranžmanima koje kreiraju zajedno sa produkcijom Skymusic. „Ova emisija čak prevazilazi možda i neke evropske modele televizijskih formata. Jedan toliko posvećeni format, ekipa neverovatna. Sve je na višenedeljnim pripremama, nije na bazi jednog trenutka, i sve je tako organizovano da zaista – kapa dole.“ rekao je o Studiju Đule Van Gog. Sve pesme koje gosti izvode u emisiji, a mnoge od njih su veliki hitovi koji traju decenijama, gledaoci zapravo čuju prvi put – jer sve numere se izvode u novim, drugačijim aranžmanima od onih na koje smo navikli. Iza prearanžmana stoji višenedeljni rad produkcije Skymusic i izvođača – gostiju emisije, pa se često desi da se prilikom tog procesa u muzičkim studijima izvođači sretnu. Prošlonedeljna gošća Tijana Dapčević srela se sa Đuletom, koji ove subote gostuje u Studiju, i evo kako je to izgledalo:
Emisija Studio biće emitovana u subotu, 3. aprila u 21 sat na RTS1, a gosti su Đule Van Gog, naš proslavljeni violinista Stefan Milenković, i još dve velike regionalne zvezde – Petar Grašo i Tonči Huljić.

POSLEDNJE VESTI