Search
Close this search box.

Ove domaće zvezde su ženama za 8. mart poklonile nove spotove (VIDEO)

(foto: Screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Screenshot)

Kako je juče bio Međunarodni dan žena, brojne domaće muzičke zvezde su odlučile da obraduju pripadnice lepšeg pola na najbolji način na koji mogu, a to je poklonom u vidu nove pesme.

Tijana Dapčević se, na radost vernih fanova, vratila zvuku po kom je bila prepoznatljiva na početku karijere, odnosno kvalitetnim baladama sa moćnim tekstovima, što je daleko od svih onih šaljivih pesmica koje su postale njen zaštitni znak u protekloj deceniji. Osim toga, Tijana je igrala na kartu nostalgije, tako što je za ekranizaciju numere Reset angažovala voditelja Boška Jakovljevića, koji je pre 15 godina obeležio većinu njenih spotova.

I Vlada Matović je, baš na 8. mart, objavio svoju saradnju sa DJ Mateom, a radi se o pesmi Sve što zaradim, koja je u njegovom prepoznatljivom fazonu.

Miljenici žena Lapsus Band su pripadnicama nežnijeg pola darovali novi singl Budalo, a one su im uzvratile samo pohvalama na još jednoj pesmi koja će postati hit, iako se momci iz ovog benda ne povlače po novinama i ne izazivaju skandale.

Drugi bend koji se u potpunosti može uklopiti u prethodnu priču je i Lexington Band, a oni su za Dan žena specijalno ekranizovali pesmu Sprava.

Treći najpopularniji domaći bend je, pod ovom najezdom novih spotova za Međunarodni dan žena, odlučio samo da najavi novu pesmu Ako ti je do mene, a njihovim obožavateljkama je to bilo sasvim dovoljno. https://www.youtube.com/watch?v=ChEyu1frv14 I, za kraj, nešto sasvim drugačije. Pa, žene ne moraju samo da dobijaju poklone, nego mogu da iskoriste ovaj dan da pokažu koliko su samostalne i jake, a to je uradila Anđela Veštica pesmom Ja se ne menjam.

POSLEDNJE VESTI