Prati nas

Extra

Narušena porodična idila: sestre Kardashian osule paljbu na Caitlyn Jenner!

Nemoj da blatiš ime moje majke (foto: E!)

Nemoj da blatiš ime moje majke (foto: E!)

Kada je Bruce Jenner istupio pred svoje ukućane i otkrio im da želi da ostatak svog života provede gledajući u ogledalu osobu koja je oduvek bio ispod površine, tj. Caitlyn Jenner, dobio je punu podršku svih članova porodice Kardashian. Međutim, prvi znaci narušavanja porodične idile su se već pojavili nekoliko meseci kasnije.

Caitlyn je imala tu sreću da joj sve njene ćerke, doduše uz dosta suza, pruže maksimalnu moguću podršku i na taj način u svet pošalju poruku o pravim porodičnim vrednostima koje su ispred svih tzv. etičkih normi i onoga što društvo smatra da je ispravno. On ili ona, pokazalo se nebitno za sestre Kardashian, sve dok god je njihov roditelj srećan i zadovoljan.

Ovo je prva reakcija transrodnih osoba na pomen imena Caitlyn Jenner

Međutim, po njihovom mišljenju Caitlyn je otišla predaleko kada je u pitanju njihova majka Kris Jenner zbog čega su osule stravičnu paljbu. Prvo je Khloe Kardashian poslala SMS prepun prekora, a u njemu je jedna od rečenica, koja je naročito pogodila Caitlyn, glasila: “Baš nas briga šta radiš.” 

Naposletku su se njih dve, pred kamerama rijalitija I Am Cait, našle oči u oči i tada je Khloe objasnila da će uvek imati njenu nesebičnu podršku u onome što radi (šta god to bilo), ali da nikad neće moći da pronađe opravdanje za to što negativno priča o svojoj bivšoj supruzi. “Ako nas pitaš, nikada ne bi trebalo da spominješ našu majku. Nemoj sada da blatiš njeno ime.”

Kim Kardashian

To je potpuno nefer prema Kris! (foto: E!)

Nešto kasnije se i Kim Kardashian priključila i zamerila Jennerovoj što ne vodi više računa o tome kako ono o čemu priča utiče na njene ćerke, Kendall Kylie Jenner, koje su još uvek jako mlade da bi razumele neke stvari.

“Ona tvoja rečenica: ‘Da me je Kris prihvatila ovakvu kakva sam još uvek bismo bili zajedno’, pa to je najnepoštenija stvar koju si mogla da kažeš o njoj”, stala je i Kim u majčinu odbranu.

Kako će se situacija dalje razvijati verovatno ćemo videti u novoj epizodi rijalitija.

4 komentara

4 Comments

 1. Mimi

  15. 08. 2015. at 10:56

  Sve je ovo izrezirano radi gledanosti.

 2. sandra

  15. 08. 2015. at 16:42

  Izrezirano naravno,kod te halapljive porodice se nista spontano ne desava..samo pare,pare,pareee..

 3. JUNKIE

  15. 08. 2015. at 18:53

  gramzive jadare

 4. Somebody

  16. 08. 2015. at 17:56

  Pogodite sta???Nije me briga za njih,starleta k’o starleta,uradice sve za 5 minuta slave.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top