in

Naša poznata pevačica počela da se bavi elitnom prostitucijom: Nova knjiga otkriva sve!

Deveti roman Jasmine Ane digao je prašinu u domaćoj javnosti. “Elitna prostitutka”, koju je izdao “Alo media system” proizašla je iz razgovara sa jednom pevačicom, koju autorka ne želi da imenuje, o, kako navodi Ana, sjaju i bedi elitne prostitucije.

Jasmina Ana kaže da je elitna prostitucija svuda oko nas i da je rasprostranjena poput epidemije. Dodaje da je ova vrsta prositutcije elitna jer se te žene uvek kriju iza atraktivnog zanimanja, poput voditeljki, advokata, lekarki, pevačica.

“Ovo je doba epidemije elitne prostitucije, to su junakinje naših dana, svuda ih ima među nama. Ja sam došla na ideju jer sam se prošle godine u Americi, slučajno srela sa jednom našom pevačicom, postale smo prijateljice i ona mi je otkrila svoju prošlost,” počela je Jasmina.

“To je bilo prošlog leta. Ona mi je naravno ispričala ceo svoj život, samo sam menjala, grad, dakle mesto gde se odvija radnja, jer je ona želela da ostane anonimna. Ispričala mi je ceo svoj život i ona postoji, bavila je se pevanjem,” otkrila je Jasmina za Alo.

“Momenat kada je odlučila da to uradi, priznala mi je da je nastao iz očaja, a onda se u njoj razvio neki mazohizam, uživala je da se valja u tom blatu, estrada je progutala, taj zmijarnik koji se dešava na estradi. Bivši menadžer ju je uništio, tako to ide u životu, neverovatni putevi vode ka nekom ishodu koji ne očekujemo,” rekla je Jasmina Ana.

“Uradila je to da bi snimila spot, pa onda kao: “Samo ću još ovaj put!” Sve se može opravdati i razumeti, ne bacam kamen na nekoga. Ja sam rođena u normalnoj porodici i imala sam sve, a devojke koje to nemaju, ne znam kako se bore sa time,” rekla je spisateljica.

Autorka je navela za TV Prva da je njena sagovornica shvatila da je svojom odlukom menjala “zlato za bižuteriju”.

“Sav svoj život, veru, nadu, ljubav, mogućnost da stvori porodicu menjala je za šoping”, rekla je Ana, dodajući da elitne prostitutke, koje naziva junakinjama naših dana, često postanu alkoholičari ili zavisnice o drogama.