Search
Close this search box.

Nastavak drame između Milica Todorović i Petra Strugara: Pitanje dana kad će se pomiriti?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Petar Strugar je izgledao skovao „pakleni“ plan. Izgleda da je Milica Todorović na korak od odluke da popusti i vrati se Petru Strugaru!

Kako magazin Star saznaje, glumac je, shvativši da nije trebalo da raskine s pevačicom, rešio da je iznenadi, pa je nenajavljeno došao kod nje u Kruševac.

Kad ga je videla na vratima, Milica je vrisnula od uzbuđenja, međutim, još uvek tvrdi pazar i neće tek tako da popusti!

„Petar i Milica su vezu prekinuli u miru, nisu se svađali, pa su se sve vreme čuli i dopisivali,“ započinje izvor priču za Star i dodaje:

„A kako je vreme prolazila, a Petar samovao u izolaciji, shvatio je da je mnogo pogrešio i da mu Milica nedostaje! Samo je išao na Instagram i valjao se od smeha njenim objavama. Na kraju krajeva, ona je njega i osvojila spontanošću i duhovitošću. Zato mu je i sinulo da je iznenadi i da joj bane u porodičnu kuću bez najave. Samo je seo u automobil i zaputio se u Kruševac.“

„Niko nije znao da će se pojaviti, on čak nije znao ni gde se tačno nalazi Micina kuća, pa je pitao Kruševljane i jedva nekako našao pravu adresu. Dočekao ga je pevačicin tata kom je bilo drago što ga vidi jer se on njemu odmah dopao! Želeo je da Mica baš s njim dobije decu i za to je i navijao! Čak je i javno rekao da hoće unuče i to je poručio Petru,“ otkriva izvor za Star i dodaje:

„Kada je ušao u kuću, Milica je mislila da sanja. Počela je da vrišti i da viče kako je lud! Lepo su ga ugostili, a pošto je on došao ujutru, planirao je da do policijskog časa bude u Beogradu, ali ga je Milica ubedila da prenoći. Njeni roditelji su oduševljeni, međutim, Mica još nije prelomila. Malo tvrdi pazar, a Petar je moli da mu se vrati. Ma biće to u redu, sad drže i zajedničke lajvove na Instagramu, mnogo su slatki. Pitanje je dana kada će se pomiriti,“ završava izvor.

POSLEDNJE VESTI