in ,

Nataša Bekvalac: Alergična sam na lažni moral


Pop zvezda Nataša Bekvalac gostovala je u emisiji Premijera Vikend Specijal i sa voditeljima razgovarala na sve teme koje intrigiraju javnost.

Na pitanje o novoj vezi i na osudu dela javnosti što je tako brzo nakon razvoda otpočela romansu sa Lukom Lazukićem, Nataša je rekla:

„Ljudi, pogotovo oni koji se bave mojim poslom, imaju običaj da skrivaju svoj život pa imamo utisak da žive mirno i bez turbulencija, ali to uglavnom nije istina. To je lažni moral i licemerje. Na to sam alergična. Uvek ću živeti onako kako želim i prioritet mi je da budem srećna.

Budući da je njen partner zbog ove veze postao javna ličnost, voditelje je zanimalo kako se nosi sa velikom pažnjom medija i činjenicom da ih paparaci prate na aerodromu i uleću u njihov automobil kako bi ih uslikali, a Nataša je rekla: Nikada ne bih mogla da budem sa muškarcem koji ne bi znao da se nosi sa takvim stvarima. Ja sam paket aranžman i lepo je kad smo sami i zaljubljeni, ali mora da zna da veza sa mnom nosi i te neke stvari koje su opterećujuće.

O novoj pesmi Crta Bekvalčeva je rekla: Dobila sam mnogo poruka i to uglavnom od žena koje su se pronašle u ovoj pesmi. Šalju mi snimke iz klubova i automobila na kojima pevaju ‘Crtu’ i to me jako raduje.

Nataša je najavila baladu Oštećena za početak jeseni i rekla da intenzivno razmišlja o velikom beogradskom solističkom koncertu.

(svet.rs)